spot_img

O Leclerc παραδέχεται την ανωτερώτητα των Verstappen και Mercedes

Ο Charles Leclerc αμφιβάλλει αν θα μπορούσε να τερματίσει παραπάνω από την 3η θέση, μετά τα όσα συνέβησαν στο δεύτερο μισό του GP Ολλανδίας.

Η Ferrari στα χέρια του Charles Leclerc δυσκολευόταν να μείνει κοντά στο Max Verstappen και την πρώτη θέση, ήταν, πάντως, το φαβορί για τη 2η θέση. Ωστόσο, ο Μονεγάσκος ήταν άτυχος με το δεύτερο pitstop του, καθώς συνέβη δευτερόλεπτα πριν το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας, κάτι που τον έριξε στην 4η θέση. Η εμφάνιση, λίγο αργότερα, του αυτοκινήτου ασφαλείας του έδωσε τη δυνατότητα να ανακάμψει μέχρι την 3η θέση, περνώντας στους τελευταίους γύρους το Lewis Hamilton.

Ο Charles Leclerc, μετά τη λήξη του αγώνα στην πίστα του Zandvoort, εστίασε σε δηλώσεις του στις συνθήκες που τον έφεραν μακριά από τη δεύτερη θέση.

«Για να είμαι ειλικρινής, ήταν δύσκολο να κάνουμε πολλά περισσότερα (από την 3η θέση). Ήμασταν λίγο άτυχοι με το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας, δεν ξέρω αν αυτό θα άλλαζε κάτι, ο Max (Verstappen) ήταν πολύ γρήγορος σήμερα. Έπειτα, η Mercedes ήταν πολύ γρήγορη με τα hard ελαστικά, ενώ εμείς δυσκολευτήκαμε να έχουμε την ίδια αίσθηση σε αυτά, κάτι που θα το αναλύσουμε, έτσι ήρθε η 3η θέση για εμάς σήμερα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Βελγίου.

Ο οδηγός της Ferrari περιέγραψε τη μάχη που είχε με το Lewis Hamilton στο τελευταίο σκέλος του αγώνα για την 3η θέση.

«Ο Lewis (Hamilton) δυσκολευόταν λίγο, καθώς είχε χρησιμοποιημένο σετ (ελαστικών). Εμείς είχαμε περισσότερη πρόσφυση και καταφέραμε να τον περάσουμε. Υπήρχε, όμως, και πάλι η διαχείριση για να διατηρήσουμε αυτά τα ελαστικά μέχρι το τέλος, δεν ήταν εύκολο, όμως το καταφέραμε».

Ο Leclerc αναφέρθηκε, επίσης, στους στόχους του στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

«Όπως είπα και στο Spa (GP Βελγίου), η διαφορά είναι πάρα πολύ μεγάλη. Συνεπώς, θα κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, προσπαθώντας να παίρνουμε τα μέγιστα, θα δούμε τι είναι πιθανό να συμβεί».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Charles Leclerc επέστρεψε στο podium για πρώτη φορά μετά το GP Αυστρίας και ισοφάρισε το Sergio Perez στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος οδηγών στους 201 πόντους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles