spot_img

Η συγγνώμη του Hamilton προς τη Mercedes

Ο Lewis Hamilton ζήτησε συγγνώμη από τη Mercedes για το ξέσπασμα που είχε στην ενδοεπικοινωνία, μετά τη λάθος επιλογή στα ελαστικά, η οποία βοήθησε στο να πέσει μέχρι την 4η θέση στο GP Ολλανδίας.

Ο Lewis Hamilton βρισκόταν στην πρώτη θέση του GP Ολλανδίας, όμως η επιλογή να μην αλλάξει ελαστικά στο καθεστώς αυτοκινήτου ασφαλείας και να παραμείνει με τα medium αποδείχθηκε μοιραία. Ο Βρετανός δέχθηκε προσπέρασμα, κατά σειρά, από τους Max Verstappen, George Russell και Charles Leclerc κι έπεσε στην 4η θέση, αδυνατώντας να επιστρέψει στο podium. Ο ίδιος είχε ένα ξέσπασμα στην ενδοεπικοινωνία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ να πιστέψω πώς με καταστρέψατε με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορώ να σας πω πόσο εκνευρισμένος είμαι αυτή τη στιγμή».

Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ζήτησε συγγνώμη από τη γερμανική ομάδα για τον τρόπο που εκφράστηκε, λέγοντας πως παρασύρθηκε από τα συναισθήματά του όσο έδινε μάχη για τη νίκη στην πίστα του Zandvoort.

«Ήμουν πολύ κοντά στα όριά μου, γεμάτος συναισθήματα, απολογούμαι στην ομάδα, καθώς ούτε που θυμάμαι τι είπα, απλά τα έχασα για ένα δευτερόλεπτο. Πιστεύω, όμως, πως γνωρίζουν πως υπάρχει τόσο πάθος και θέλω να κοιτάω το ποτήρι μισογεμάτο. Ήρθαμε εδώ (GP Ολλανδίας) αφού είχαμε δυσκολευτεί στον τελευταίο αγώνα (GP Βελγίου), δίναμε μάχη με τις Red Bull σήμερα, ήμασταν γρηγορότεροι σε αρκετά σημεία. Χωρίς το αυτοκίνητο ασφαλείας, πιστεύω πως θα διεκδικούσαμε τη νίκη στο τέλος με το ένα pitstop, κάτι που δε νομίζω πως θα έκαναν οι άλλοι. Υπάρχουν τόσα πολλά θετικά πράγματα να πάρουμε από αυτόν τον αγώνα, το μονοθέσιο επιτέλους ήταν αποδοτικό. Αν αυτό μπορεί να διατηρηθεί στους επόμενους αγώνες, θα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κοντά τους και θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε».

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του αγώνα στο Βέλγιο.

Ο Lewis Hamilton στάθηκε στη βελτιωμένη απόδοση που είχε η Mercedes σε όλο το τριήμερο του GP Ολλανδίας.

«Στον τελευταίο αγώνα ήμασταν πολύ πίσω (από την κορυφή). Το Σάββατο (κατατακτήριες) ήμουν στην pole μέχρι την τελευταία στροφή, βρισκόμουν 0,07s μπροστά από το Max (Verstappen). Είναι (Red Bull Racing) γρηγορότεροι από εμάς στις ευθείες, επομένως πιθανότατα θα έφτανε το χρόνο μου μέχρι τη γραμμή τερματισμού. Είναι τεράστιο θετικό βήμα αυτό, ενώ και ο ρυθμός αγώνα μας είναι παρόμοιος. Συνεπώς, εάν τελειώναμε χθες το γύρο μας, θα ήμασταν στην 3η ή 2η θέση και θα βρισκόμασταν αλλού και στον αγώνα. Λαμβάνω, λοιπόν, όλα τα θετικά, είμαι τόσο ευγνώμον για την ομάδα μου και όλη τη σκληρή δουλειά, καθώς βρίσκονται όλοι σε δύσκολη θέση, δεν τα παρατάμε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Lewis Hamilton δεν επέστρεψε στο podium στο GP Ολλανδίας, έχοντας συγκεντρώσει 158 πόντους τη φετινή σεζόν στη Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles