spot_img

O Leclerc προβλέπει μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Ferrari και McLaren

Ο οδηγός της Ferrari, Charles Leclerc, πιστεύει πως η μάχη ανάμεσα σε Ferrari και McLaren για την 3η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών θα κατακτηθεί από την ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη.

Η McLaren πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμά της στο GP Ιταλίας, με τον Ricciardo να κερδίζει τον αγώνα και το Lando Norris πίσω του στη 2η θέση. Η ομάδα από το Woking, μετά και το GP Ρωσίας, προηγούταν με 17,5 πόντους, όμως αυτό ανατράπηκε πολύ γρήγορα. Μέσα σε 3 αγώνες, η Ferrari την ξεπέρασε και είναι αυτή στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας προβάδισμα, μάλιστα, 13,5 πόντους. Η πιο σημαντική, ίσως, αιτία είναι η βελτιωμένη μονάδα ισχύος της ιταλική ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Υποτιμημένοι «άφαντοι» της F1 – #2, Patrick Tambay

Ο Charles Leclerc αναφέρθηκε στη μάχη των 2 ομάδων για την 3η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Πιστεύει, για την ακρίβεια, πως η ταχύτητα δε θα είναι ο καταλυτικός παράγοντας ανάμεσα σε Ferrari και McLaren.

«Πρόκειται να κριθεί στο ποια ομάδα θα κάνει τα λιγότερα λάθη επειδή οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά σε απόδοση μεταξύ τους. Ίσως υπάρχουν αγώνες που εμείς είμαστε λίγο μπροστά και κάποιοι άλλοι στους οποίους αυτοί είναι λίγο πιο μπροστά. Δε νομίζω, όμως, πως αυτό θα κάνει τη διαφορά. Νομίζω πως όποια ομάδα κάνει τα επόμενα μεγάλα λάθη, θα επιτρέψει στην άλλη να κερδίσει τη μάχη. Σήμερα (GP Μεξικού) νομίζω πως ήταν ένα καλό παράδειγμα. Εκμεταλλευτήκαμε τη μεγάλη ευκαιρία που μας δόθηκε με τις δύο McLaren αρκετά πίσω μας. Καταφέραμε να πάρουμε αρκετούς πόντους και πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό για την 3η θέση στο πρωτάθλημα.»

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μεξικού.

Εκτός από τη μάχη για το πρωτάθλημα κατασκευαστών, η Ferrari δίνει και αυτή τη δική της μάχη με τη McLaren για την 3η θέση. Η βρετανική ομάδα είχε το προβάδισμα από την αρχή της σεζόν, όμως η τελευταία αναβάθμιση που έφερε η Ferrari στο υβριδικό της σύστημα της έδωσε σημαντικό προβάδισμα και οι Ιταλοί έχουν, αυτή τη στιγμή, το πάνω χέρι στη μεταξύ τους μάχη.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Δείτε το GP Βραζιλίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles