spot_img

Ο Leclerc θέλει να κάνει την έκπληξη στη Τζέντα

Έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση που έχει το αγωνιστικό τριήμερο της F1 στο GP Σαουδικής Αραβίας, είναι o Charles Leclerc της Scuderia Ferrari.

Προτού καν αρχίσει η δράση στο σιρκουί της Τζέντα για το δεύτερο αγώνα της Formula 1 στο 2023, ο Charles Leclerc βρίσκεται ήδη σε μειονεκτική θέση. Όπως επιβεβαίωσε η Scuderia Ferrari, o Μονεγάσκος θα δεχθεί ποινή 10 θέσεων στην εκκίνηση του Grand Prix την Κυριακή, λόγω αλλαγής εξαρτημάτων στη μονάδα ισχύος του.

Τα προβλήματα αξιοπιστίας στις τάξεις της Scuderia συνεχίζονται και φέτος, με τον Μονεγάσκο να μην τερματίζει στην πρεμιέρα της σεζόν, πριν από δύο εβδομάδες στο Μπαχρέιν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά του από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Μαξ Φερστάπεν, να είναι 25 βαθμοί.

Παρά το αρνητικό ξεκίνημα, ο 25χρονος σκοπεύει να ακολουθήσει επιθετική προσέγγιση στη Σαουδική Αραβία και να κάνει την έκπληξη στο Grand Prix.

«Η αρχή της σεζόν δεν ήταν η ιδανική, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο τι έχουμε μπροστά μας και τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα ως ομάδα. Αυτό το τριήμερο ξεκινάμε ένα βήμα πίσω από τους άλλους. Ο στόχος μου όμως είναι να κάνω κάτι το ξεχωριστό. Μου αρέσει η πρόκληση να ξεκινάω λίγο πίσω και να κάνω την έκπληξη ώστε να βρεθώ γρήγορα στις πρώτες θέσεις».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #109 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν.

Ο Μονεγάσκος επίσης αποκάλυψε πως στη Ferrari έχουν κατανοήσει τα προβλήματα του Μπαχρέιν και περιμένει το σιρκουί της Τζέντα να είναι πιο κοντά στα μέτρα της SF-23.

«Η πίστα της Σαουδικής Αραβίας θα μας βολέψει καλύτερα. Το Μπαχρέιν είναι μία πολύ ιδιαίτερη πίστα. Ελπίζω η διαφορά που είχαμε να μην είναι ίδια και εδώ. Αλλά τα χαρακτηριστικά του μονοθεσίου μας λογικά θα ταιριάξουν περισσότερο εδώ και ελπίζω αυτό να ισχύει. Ελπίζω μια καλή εκκίνηση, καλοί πρώτοι γύροι και καλός ρυθμός να μας φέρουν στην κορυφή».

Δείτε το GP Βραζιλίας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles