spot_img

O Leclerc ξέρει με ποιον θα μάχεται για τον τίτλο

Ο οδηγός της Scuderia Ferrari, Charles Leclerc, δήλωσε ποιον οδηγό θεωρεί μεγάλη απειλεί για τον φετινό τίτλο της Formula 1, εφόσον έχει το κατάλληλο μονοθέσιο.

Το 2022, έπειτα από οκτώ χρόνια, η Mercedes-AMG και ο Lewis Hamilton δεν ήταν στη μάχη του τίτλου. Το μονοθέσιο που εξέλιξε η γερμανική ομάδα δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες της, καθώς υπέφερε από πληθώρα προβλημάτων όπως το porpoising. Φέτος η Mercedes θέλει να… αλλάξει την τύχη της και ευελπιστεί πως με τη νέα W14 E-Performance θα επιστρέψει στη μάχη του τίτλου.

Ένας οδηγός που δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη Mercedes είναι ο Charles Leclerc. Ο Μονεγεγάσκος ρωτήθηκε από το Sky Sports σχετικά με το αν πιστεύει πως ο Lewis Hamilton θα είναι ένας εκ των διεκδικητών του φετινού τίτλου.

«O Χάμιλτον θα είναι αναμφίβολα στη μάχη του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος πως αν έχει ένα καλό μονοθέσιο, τότε θα το διεκδικήσει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχει κατακτήσει και πιστεύω πως το έχει ακόμα. Το είδαμε πάρα πολλές φορές πέρυσι. Ο Λιούις θα παλέψει για το πρωτάθλημα, το ίδιο η Red Bull και ελπίζω να έχουμε μία φοβερή μάχη».

Ο 25χρονος οδηγός της Scuderia, ευελπιστεί να είναι αυτός που θα στεφθεί πρωταθλητής το 2023 στο τιμόνι της νέας SF-23. H ομάδα του Μαρανέλο εργάστηκε σκληρά υπό την καθοδήγηση του τέως επικεφαλής, Mattia Binotto, και στηρίζει πολλά στη φετινή σεζόν.

Μαζί με τον teammate του, Carlos Sainz, θα μεταβούν στο Μπαχρέιν για το μοναδικό τριήμερο τεστ δοκιμών στις 23-25 Φεβρουαρίου.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #106 με την ανάλυση των μονοθεσίων των Ferrari, Aston Martin, McLaren και AlphaTauri.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles