spot_img

Ο Marquez δεν θα αγωνιστεί στην Αργεντινή

Η Honda επιβεβαίωσε πως ο Marc Marquez θα μείνει εκτός του επόμενου αγώνα του MotoGP στην Αργεντινή, παρά τη βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του.

Το 2022 δεν εξελίσσεται με καθόλου ικανοποιητικό τρόπο για τον αναβάτη της Repsol Honda, Marc Marquez. Ο Ισπανός είχε ένα πολύ άσχημο ατύχημα στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του MotoGP, στην πίστα Mandalika της Ινδονησίας. Οι γιατροί δεν του έδωσαν το πράσινο φως ώστε να τρέξει στον αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Η Red Bull προειδοποιεί τον ανταγωνισμό με αναβαθμίσεις

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Marquez είχε ακόμη ένα επεισόδιο διπλωπίας. Τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε διαδικασία ανάρρωσης και ήταν υπό την επίβλεψη των γιατρών. Η επιστροφή του στη δράση ήταν άγνωστη και η συμμετοχή του στο GP Αργεντινής αμφίβολη.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Όπως ανακοίνωσε η Honda, ο Marquez επισκέφθηκε τον οφθαλμολόγο, Dr Sanchez-Dalmau σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης τη Δευτέρα, για να πραγματοποιήσει τη δεύτερη σειρά εξετάσεων μετά το άσχημο highside στη Mandalika. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του HRC, τα αποτελέσματα έδειξαν πως η κατάσταση του Ισπανού αναβάτη έχει βελτιωθεί αισθητά. Ωστόσο, θα συνεχίσει ένα συντηρητικό πρόγραμμα ανάρρωσης το επόμενο χρονικό διάστημα και θα πραγματοποιεί συχνά check-ups. Ως αποτέλεσμα, η Honda δεν θα αγωνιστεί με τον Marc Marquez στον επερχόμενο αγώνα του MotoGP στην Αργεντινή.

Ο Dr Sanchez-Dalmau αναφέρθηκε στην πρόοδο του Marquez:

Τη Δευτέρα πραγματοποιήσαμε τη δεύτερη οφθαλμονευρολογική εξέταση στον Marc Marquez και έδειξε πολύ θετικά σημάδια ανάρρωσης του τέταρτου δεξιού νεύρου, που υπέστη παράλυση στην πτώση του στην Ινδονησία. Η ανάρρωσή του όμως δεν έχει ολοκληρωθεί και ο Marc πρέπει να ακολουθήσει ένα συνεχές πρόγραμμα συντηρητικής θεραπείας.

Δείτε το GP Imola για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Πηγή: Gazzetta

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles