spot_img

Ο Norris κάνει τον απολογισμό του 2021

Ο Lando Norris δηλώνει πως η μάχη με τη Ferrari στο πρωτάθλημα του 2021 βοήθησε στο να μην έχει η McLaren αδιάφορη σεζόν και βελτίωσε τη συνολική της εικόνα.

Η Formula 1 το 2021 είχε αρκετές μάχες εντός πίστας. Εκτός από τη συναρπαστική εξέλιξη που είχε η κόντρα στην κορυφή ανάμεσα σε Mercedes και Red Bull, υπήρξε μεγάλη μάχη και για την 3η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Τόσο η Ferrari όσο και η McLaren ήταν εξίσου ανταγωνιστικές ομάδες και η μάχη τους εντός πίστας θύμισε στο κοινό της Formula 1 την αγωνιστική αντιπαλότητα που είχαν περίπου 20 χρόνια νωρίτερα. Η McLaren θριάμβευσε στο GP Ιταλίας, κάνοντας το μοναδικό 1-2 για το 2021, όμως η Ferrari ήταν αυτή που τερμάτισε πιο πάνω στη βαθμολογία, παρά το γεγονός ότι έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς νίκη.

Ο οδηγός της McLaren, Lando Norris, κάνει απολογισμό τις σεζόν που πέρασε και πιστεύει πως η κόντρα με τη Ferrari ωφέλησε τη βρετανική ομάδα:

Θα έλεγα πως μας βοήθησε αρκετά. Ήταν θετικό το γεγονός πως υπήρχε η νοοτροπία του να μην επαναπαυτούμε ποτέ, με αυτούς (Ferrari) να συνεχίζουν να μας πιέζουν και εμάς να προσπαθούμε να βρούμε έστω και λίγη ταχύτητα στο γύρο μας. Ορισμένες φορές είναι εύκολο να είσαι εφησυχασμένος και να ξεχαστείς. Αυτό συμβαίνει, ειδικότερα όταν είσαι μόνος σου, είσαι το 3ο γρηγορότερο μονοθέσιο και δεν είναι κανείς μπροστά σου αλλά και πίσω σου, τότε σίγουρα υπάρχει τρόπος να πέσεις σε αυτή την παγίδα. Επομένως, ήταν καλό για εμάς, πιθανότατα το ίδιο γι’ αυτούς. Δεν είχαν μία εύκολη χρόνια, επομένως πιστεύω πώς σίγουρα είχαν όφελος και οι δύο ομάδες.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανασκόπηση του 2021 και το F1 Quiz.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Lando Norris πιστεύει πώς η McLaren απόλαυσε περισσότερο τη φετινή σεζόν συγκριτικά με το 2020. Είναι, επίσης, σίγουρος πώς ο ίδιος, αλλά και η ομάδα του, προετοιμάστηκαν φέτος καλύτερα για ενδεχόμενη μελλοντική μάχη στις πρώτες θέσεις του grid.

Ήταν μία δύσκολη χρονιά, όμως συνεχίζω να πιστεύω πως είχαμε μία πολύ καλύτερη σεζόν από την περσινή. Ήμασταν πιο κοντά στην κορυφή, η διαφορά μας από τις υπόλοιπες ομάδες επίσης ήταν πολύ μεγαλύτερη, εκτός από τη Ferrari. Επομένως ήταν μία πολύ καλή σεζόν. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα και τους πόντους, αλλά και στο πώς δουλέψαμε μαζί σαν ομάδα και στον τρόπο που περνάμε τα μέγιστα από ορισμένες καταστάσεις. Νομίζω πως είμαστε σε καλύτερη θέση για την επόμενη χρονιά, όταν και θα ανταγωνιζόμαστε αυτούς (Ferrari), αλλά και τις ομάδες που είναι μπροστά μας πιο συχνά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Τόσο η McLaren, όσο και ο Lando Norris, έκαναν ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις το 2021, ειδικότερα στο πρώτο μισό της σεζόν. Παράλληλα, όμως, αυξάνονται και οι προσδοκίες για καλύτερα αποτελέσματα το 2022 από τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles