spot_img

O Norris σκέφτηκε το σενάριο αλλαγής ομάδας

Ο Lando Norris εξέτασε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη McLaren παρά το γεγονός πως είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά δεμένος με τη βρετανική ομάδα. 

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του grid της Formula 1 είναι αυτό του Lando Norris. Ο Βρετανός εισήλθε στο σπορ σε ηλικία 19 ετών με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ως το νέο μεγάλο αστέρι που θα κυριαρχεί τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο η ανταγωνιστικότητα της McLaren Racing είναι σε χαμηλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια και ο ίδιος δεν είναι σε θέση να πρωταγωνιστεί.

Παρά το γεγονός πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Ουόκινγκ μέχρι το 2025, ο Norris παραδέχθηκε πως εξέτασε το ενδεχόμενο να αλλάξει στρατόπεδο.

«Στο πίσω μέρος του μυαλού μου παίζεται το παιχνίδι της υπομονής. Θα μείνω με την ομάδα που είμαι για τα επόμενα χρόνια ή ήρθε η ώρα να πάω κάπου διαφορετικά; Αλλά όσα περισσότερα μπορούμε να κατακτήσουμε, όπως κάνουμε τις τελευταίες εβδομάδες με τη βελτίωση που έχουμε, μου δίνουν αυτοπεποίθηση πως πήρα τη σωστή απόφαση να μείνω στην ομάδα μέχρι το 2025. Επιπλέον γίνομαι πιο αισιόδοξος πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας μελλοντικά».

Ακούστε την καλοκαιρινή εκπομπή Slipstream #121 με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας. 

O νεαρός Βρετανός βρίσκεται από μικρή ηλικία στην οικογένεια της McLaren και έχει αναδειχθεί μέσω της Ακαδημίας της. Ο δεσμός που έχει αναπτύξει τον κάνει να ονειρεύεται μεγάλα πράγματα για το μέλλον.

«Θέλω να κερδίσω αγώνες με τη McLaren, θέλω να κερδίσω με τον παπάγια χρωματισμό, θέλω τίτλους. Θέλω να πετύχω τους στόχους μου με τη McLaren και πολλές ακόμη επιτυχίες. Αυτός είναι ο στόχος μου από τότε που ήρθα στη Formula 1 με τη McLaren. Αν το δούμε από αυτή την άποψη, μπορούμε να πούμε πως είμαι αρκετά πιστός, μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι εδώ και θέλω να τους το ξεπληρώσω. Πιστεύω πως θα ήταν μια ωραία ιστορία: μια ομάδα που δυσκολευόταν πολύ τα τελευταία χρόνια να είναι σε θέση να επιστρέψει στην κορυφή και να μάχεται για πρωταθλήματα. Πιστεύω θα ήταν μια πολύ καλή ιστορία σε 10 με 20 χρόνια από τώρα».

H McLaren είναι η ομάδα που έχει κάνει το μεγαλύτερο άλμα βελτίωσης στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Στην αρχή της σεζόν δυσκολευόταν να βγει από το Q1 και μέχρι το μέσον της χρονιάς μετράει δύο βάθρα με τον Norris.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles