spot_img

Ο Norris θεωρεί ταχύτερη τη Ferrari από την McLaren

Ο οδηγός της McLaren, Lando Norris, αναγνωρίζει την αυξημένη ταχύτητα που έχει η Ferrari στους τελευταίους αγώνες, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο οφείλεται στη νέα μονάδα ισχύος.

Στα GP Τουρκίας και ΗΠΑ, η Ferrari έχει εμφανιστεί πολύ πιο βελτιωμένη στη μάχη της με τη McLaren και έχει μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στο πρωτάθλημα κατασκευαστών στους 3,5 πόντους. Η αυξημένη απόδοση της ιταλικής ομάδας, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην αναβαθμισμένη κινητήρια μονάδα, φαίνεται και στις κατατακτήριες δοκιμές. Στο GP Τουρκίας, ο Leclerc ήταν 0,6s πιο γρήγορος από τον Lando Norris, ενώ στο GP ΗΠΑ και οι δύο Ferrari ήταν ψηλότερα από τις δύο McLaren το Σάββατο.

Διαβάστε επίσης: Formula 3000 – Ο επίπονος λαβύρινθος προς την F1

Το πρόσφατο προβάδισμα της Ferrari σε απόδοση δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον οδηγό της McLaren, Lando Norris.

Νομίζω πως η Ferrari ήταν προφανέστατα αρκετά πιο γρήγορη από εμάς (στο GP ΗΠΑ). Ίσως να μη φαίνεται τόσο ξεκάθαρα επειδή ο Carlos (Sainz) ήταν κολλημένος πίσω από τον Daniel (Ricciardo). Όμως αν ήταν μπροστά του, θα απομακρυνόταν με τον ίδιο τρόπο που το κατάφερε ο Charles (Leclerc). Επομένως, υστερούσαμε σε ρυθμό όλο το τριήμερο συγκριτικά με τη Ferrari.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP ΗΠΑ.

Ο Norris ρωτήθηκε εάν η νέα μονάδα ισχύος έδωσε στη Ferrari αυτά τα έξτρα δέκατα, με τον ίδιο να απαντά καταφατικά.

Σίγουρα είναι ένα πετυχημένο γι’ αυτούς βήμα σε αυτόν τον τομέα. Σίγουρα έχουν ένα προβάδισμα αυτήν τη στιγμή. Δεν είναι πιο γρήγορη σε όλους τους τομείς, απλά είναι ένα πιο σταθερό μονοθέσιο από το δικό μας και πιο εύκολο στην οδήγηση. Όμως, αυτό δεν αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσουμε και θα πιέσουμε ώστε να παραμείνουμε μπροστά (στη βαθμολογία). Δεν είναι κάτι που θέλουμε να συμβεί τόσο αργά στη σεζόν, πρέπει να προσπαθήσουμε και να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να είμαστε και πάλι καλύτεροι από αυτούς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η μάχη της McLaren με τη Ferrari για την 3η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών είναι πολύ οριακή, με τη διαφορά τους να είναι μόλις στους 3,5 πόντους κι ενώ απομένουν άλλοι 5 αγώνες. Παρόλο που η θέση αυτή δεν είναι αντιπροσωπευτική της ιστορίας καμίας εκ των δύο, θα ήθελαν να την κατακτήσουν και ν’ αποκτήσουν ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη νέα εποχή της Formula 1.

Δείτε το GP ΗΠΑ για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles