spot_img

Max-imum επίθεση από τη Red Bull στους επόμενους αγώνες

Η Red Bull Racing θα συνεχίσει την επιθετική στρατηγική της στους επόμενους αγώνες, θέλοντας να εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα Οδηγών και Κατασκευαστών.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, η ομάδα του θα εξακολουθεί να διεκδικεί αποτελέσματα με τον ίδιο τρόπο στους επόμενους αγώνες και δεν θα διαμορφώσει τις στρατηγικές της με βάση το πλεονέκτημα του Max Verstappen στο πρωτάθλημα οδηγών.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στο GP ΗΠΑ, η Red Bull και ο Max Verstappen έχασαν την πρωτοπορία στην εκκίνηση από τον Lewis Hamilton. Κατάφεραν, όμως, να εφαρμόσουν μ’ επιτυχία το undercut στο πρώτο pit stop και ο Ολλανδός βρέθηκε στην κορυφή, την οποία και διατήρησε μετά και τη δεύτερη αλλαγή ελαστικών για να πετύχει την 8η νίκη του σε 17 αγώνες τη φετινή σεζόν. Έτσι, ο Verstappen απέκτησε ένα προβάδισμα 12 πόντων στη βαθμολογία από τον Lewis Hamilton. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Red Bull, αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να ρισκάρουν λιγότερο στο φινάλε του πρωταθλήματος αναφορικά με την προσέγγισή τους στους αγώνες.

Πρέπει να επιτεθείς, οι 12 πόντοι (προβάδισμα) δεν είναι τίποτα και μπορούν να εξανεμιστούν πολύ γρήγορα όπως έχουμε δει κι άλλες φορές τη φετινή σεζόν. Επομένως, πρέπει να έχουμε το ίδιο “επιθετικές” στρατηγικές στα τριήμερα όπως μέχρι τώρα και να πάρουμε όσο μπορούμε περισσότερους πόντους. Απομένουν μόνο πέντε (αγώνες), οπότε η πίεση γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP ΗΠΑ.

Η Red Bull είναι τα τελευταία χρόνια πολύ δυνατή στα GP Μεξικού και Βραζιλίας που είναι οι επόμενοι αγώνες. Όμως, ο Horner δεν δίνει σημασία στην πρόσφατη παράδοση.

Πρέπει ν’ αγνοήσουμε ό,τι πλεονέκτημα είχαμε τις προηγούμενες σεζόν. Είναι πολύ κοντά οι δύο ομάδες και ελπίζω πως το Μεξικό θα συνεχίσει να είναι μία καλή πίστα για εμάς, όμως είναι καλή πίστα και γι’ αυτούς (Mercedes) επίσης. Απομένουν ακόμη 5 αγώνες και έχουμε 130 πόντους που παίζονται, ενώ εμείς έχουμε προβάδισμα μόνο 12 πόντων. Είναι πολύ καλό που το επεκτείναμε, φαινόταν πως μπορεί να φύγουμε ισόβαθμοι ή 2 πόντους πίσω. Επομένως, το γεγονός πως έγινε μεγαλύτερη η διαφορά είναι καταπληκτικό αποτέλεσμα και έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες στη συνέχεια.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η φετινή μάχη του πρωταθλήματος οδηγών είναι ιδιαίτερα αμφίρροπη, όμως το προβάδισμα 12 πόντων του Max Verstappen είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος της Formula 1 είναι το GP Μεξικού και διεξάγεται το τριήμερο 5-7 Νοεμβρίου.

Δείτε το GP Μονακό για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles