spot_img

MotoGP, Καταλονία FP1: O A. Espargaro ξεκίνησε με ορέξεις

Ο Aleix Espargaro ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο FP1 του MotoGP στην Καταλονία με την Aprilia να ξεκινά με εντυπωσιακό τρόπο το αγωνιστικό τριήμερο. 

Η μάχη της Καταλονίας ξεκίνησε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP, με το FP1 να είναι επίσημα παρελθόν έπειτα από τα πρώτα 45 λεπτά δράσης. Οι αναβάτες πήραν μία πρώτη γεύση από το σιρκουί του Μοντμελό, με ιταλικές μοτοσικλέτες να κυριαρχούν στην κατάταξη.

Ταχύτερος μετά το FP1 του GP Καταλονίας ήταν ο Aleix Espargaro της Aprilia Racing με χρόνο στο 1:39,809. Ο Ισπανός κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης και άφησε για 0,264 δευτερόλεπτα πίσω του τον Maverick Vinales, ο οποίος έκανε το 1-2 για την ιταλική ομάδα. Ο Jorge Martin βρέθηκε στην 3η θέση, με τον Ισπανό να υπολείπεται σχεδόν μισό δευτερόλεπτο του Espargaro.

Παραδόξως, οι τρεις αναβάτες ήταν οι μοναδικοί που είχαν διαφορά μεταξύ τους μικρότερη του ενός δευτερολέπτου. Ο Brad Binder της KTM ήταν στην 4η θέση, ενώ 5ος ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Pecco Bagnaia. Θετική ήταν η 6η θέση του Pol Espargaro, ο οποίος ξεπέρασε τον Miguel Oliveira.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για τον κόσμο της Formula 1. 

Οι Franco Morbidelli και Fabio Quartararo της Yamaha κατέλαβαν τις θέσεις 8 και 9, ενώ την πρώτη 10άδα έκλεισε ο Johann Zarco.

Στη διαδικασία είδαμε μόλις μία πτώση και αυτή ήταν από τον Marc Marquez. Ο Ισπανός έχασε  τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στη στροφή 5 και κατέληξε στην αμμοπαγίδα, με την RC213V του να έχει υποστεί σημαντικές ζημιές.

Αποτελέσματα FP1 Καταλονία

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles