spot_img

Ο Perez προβλέπει επεισοδιακή σεζόν γεμάτη ίντριγκα στη Mercedes

Ο Sergio Perez έκανε τη δική του πρόβλεψη για τη συνύπαρξη του Lewis Hamilton και του George Russell στη Mercedes τη φετινή σεζόν.

Αρκετοί είναι αυτοί που ανυπομονούν να έρθει από τώρα το 2025 ώστε να δουν για πρώτη φορά τον Lewis Hamilton με τα χρώματα της Scuderia Ferrari. O 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε μία από τις μεγαλύτερες αποφάσεις της καριέρας του και στο τέλος της χρονιάς θα αφήσει τη Mercedes-AMG έπειτα από 11 χρόνια.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να δουν πώς θα εξελιχθεί το τελευταίο ταξίδι του 39χρονου Βρετανού με τη γερμανική ομάδα. Ο Sergio Perez είναι αρκετά περίεργος να δει τι θα συμβεί στο εσωτερικό της Mercedes και αν θα διατηρηθεί η αρμονία στη σχέση του Hamilton με τον George Russell.

«Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση. Πιστεύω όμως πως θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθείς το κλίμα της ομάδας από μακριά. Όλοι γνωρίζουμε πως υπάρχει ζήλια στη ροή πληροφοριών σε μία ομάδα όταν ένας οδηγός φεύγει για έναν αντίπαλο. Ο Lewis είναι στη Mercedes εδώ και πολλά χρόνια και θα πάρει πολλές πληροφορίες μαζί του στη Ferrari. Οπότε θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθούμε το τι συμβαίνει στη Mercedes κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Το 2024 είναι επίσης η τελευταία χρονιά του συμβολαίου του Perez με τη Red Bull Racing. O Μεξικανός δεν έχει ανανεώσει ακόμη τη συνεργασία του με τους «ταύρους» και η παραμονή του στην ομάδα του Μίλτον Κινς είναι αβέβαιη. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν στα social media, η Red Bull Racing θέλει πίσω τον Alex Albon για να πλαισιώσει τον Max Verstappen.

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream για την F1 με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles