spot_img

Ο Perez θα επιτεθεί για τη νίκη στον Leclerc

Τη νίκη θέλει να κατακτήσει ο Sergio Perez μετά από το πολύ καλό πλασάρισμα που είχε στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Σιγκαπούρης.

Πολύ κοντά στη δεύτερη pole position του στη Formula 1 έφτασε ο Σέρχιο Πέρεζ στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Σιγκαπούρης. Ο Μεξικανός στην τελευταία του προσπάθεια στο Q3 πήρε τη 2η θέση, όμως έμεινε 24 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά από τον poleman, Σαρλ Λεκλέρ.

Ο Perez αύριο θα έχει την ευκαιρία για να παλέψει για τη νίκη, όμως ξέρει πως θα έχει απέναντί του δύσκολους αντιπάλους. Πάραυτα, ο οδηγός της Red Bull Racing, μετά το τέλος του Q3 είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τις πιθανότητές του στο Grand Prix.

«Αύριο είναι μία καλή ευκαιρία από την αρχή να επιτεθώ στον Σαρλ και να πάω για τη νίκη. Είναι απογοητευτικό να χάνεις την pole position για 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου αλλά σήμερα πήραμε ένα πολύ καλό ομαδικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μου έκανε φανταστική δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενος».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας.

Με τις διαφορές ανάμεσα στους οδηγούς να είναι πολύ μικρές, ο Πέρεζ ρωτήθηκε για το που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον αγώνα.

«Ήταν πολύ δύσκολες σήμερα οι συνθήκες και αύριο οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να βρέξει. Θα είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε λάθη. Είναι πολύ κρίσιμο για εμάς».

Ο teammate του, Μαξ Φερστάπεν δεν είχε την τύχη με το μέρος του, καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την τελευταία του προσπάθεια στο Q3, ενώ ήταν σε ρυθμό pole position. Ως αποτέλεσμα, ο Ολλανδός θα προσπαθήσει να κερδίσει τον αγώνα από την 8η θέση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles