spot_img

O Perez θέλει να «ντυθεί» πρωταθλητής για να σταματήσει τον Verstappen

O Sergio Perez ανεβάζει τον πήχη όσον αφορά το GP Κατάρ, καθώς θέλει να αποτρέψει τον Max Verstappen από το να κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα τόσο νωρίς.

Πριν από δύο εβδομάδες, στην Ιαπωνία, ο Max Verstappen κατέκτησε μία εμφατική νίκη και η Red Bull Racing σφράγισε και μαθηματικά τον έκτο παγκόσμιο τίτλο της (και δεύτερο συνεχόμενο) στους κατασκευαστές. Μοναδικό μελανό σημείο του τριημέρου, ήταν ο Sergio Perez.

Προφανώς, μετά από τα παραπάνω, θέλει στο Κατάρ όπου φιλοξενείται ο δέκατος-έβδομος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Και να δείξει με την απόδοσή του, πως αξίζει να είναι μέλος μίας πρωταθλήτριας ομάδας.

«Οι νυχτερινοί αγώνες είναι πάντα απολαυστικοί κι αυτό μπορεί να είναι το Grand Prix με τις υψηλότερες θερμοκρασίες που θα συναντήσουμε όλη τη σεζόν. Θα χρειαστεί λοιπόν καλή διαχείριση όλο το τριήμερο, για να πάρουμε τα μέγιστα από το αυτοκίνητο. Πάμε σε αυτόν τον αγώνα ως Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και αυτό είναι κάτι που σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να το δείξω και εντός πίστας».

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream #125 για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας. 

Στη συνέχεια ο οδηγός από τη Γουαδαλαχάρα αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της μάχης του Λουσέιλ.

«Το Κατάρ αποτελεί μία ευκαιρία επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με τη δυνατότητα να κατάκτησης δύο νικών! Η δομή Sprint πάντα περιλαμβάνει προκλήσεις σε ό,τι αφορά στο set-up του μονοθεσίου, θα δουλέψουμε λοιπόν πιο σκληρά για να διασφαλίσουμε πως θα είμαστε πανέτοιμοι για τις κατατακτήριες δοκιμές το βράδυ της Παρασκευής. Όπως είδαμε το 2021, αυτή η πίστα μπορεί να κρύβει δυσκολίες, με τα επίπεδα πρόσφυσης να επηρεάζονται από την άμμο που έρχεται στην αγωνιστική διαδρομή. Πρέπει λοιπόν να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

Το 2021, στη μοναδική επίσκεψη της F1 σε αυτή την πίστα, ο Perez είχε εκκινήσει μόλις ενδέκατος, έχοντας αποκλειστεί στο Q2, ενώ στον αγώνα σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση όντας ένα και πλέον λεπτό πίσω από τον νικητή Lewis Hamilton.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Verstappen μπορεί να πάρει τον τίτλο στο Κατάρ

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles