spot_img

Ο Ricciardo θέλει να «φάει» τη θέση του Perez

O Christian Horner αποκάλυψε το σχέδιο του Daniel Ricciardo το οποίο είναι να επιστρέψει στη μεγάλη ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο Grand Prix Ουγγαρίας θα δούμε τη μεγάλη επιστροφή του Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός οδηγός θα είναι μέλος της Scuderia AlphaTauri με τη μορφή δανεισμού από τη Red Bull Racing μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Ρικάρντο έχασε τη θέση του στη McLaren έπειτα από δύο απογοητευτικές σεζόν. Όμως τώρα επιστρέφει και έχει ένα μεγάλο στόχο. Σύμφωνα με τον Christian Horner της Red Bull Racing, o 34χρονος θέλει όχι μόνο να εδραιωθεί στο σπορ και πάλι, αλλά να «κλέψει» τη θέση του Sergio Perez.

«Προς το παρόν η κατάσταση είναι ως έχει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο για την επόμενη σεζόν. Έχουμε δανείσει τον Ρικάρντο μέχρι το τέλος της σεζόν. Προφανώς οι οδηγοί μας του χρόνου θα είναι οι Max Verstappen και Sergio Perez. Είναι καλό όμως να έχουμε καλές εναλλακτικές. Πιστεύω πως ο Daniel βλέπει την AlphaTauri ως ευκαιρία να αρπάξει τη μία θέση στη Red Bull το 2025. Αυτός είναι ο στόχος του».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #119 με την ανάλυση του Grand Prix Μ. Βρετανίας.

Επιπλέον ο Horner μίλησε για τις δοκιμές του Ρικάρντο στο Σίλβερστον. Ο Βρετανός ανέφερε πώς ο Αυστραλός τον εντυπωσίασε με το ρυθμό του και τον έπεισε πως μπορεί να επιστρέψει στην F1.

«Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν πως οι χρόνοι του ήταν κάτω από ένα δευτερόλεπτο μακριά από αυτούς που έκαναν οι οδηγοί μας το περασμένο τριήμερο. Πρέπει να αναλογιστούμε επίσης πως είχε να οδηγήσει μονοθέσιο επτά μήνες. Όταν είχε καλύτερα ελαστικά, ήταν εμφανές πως η αυτοπεποίθησή του μεγάλωνε συνεχώς. Όμως είναι διαφορετικό να οδηγείς μονοθέσιο της Red Bull από μονοθέσιο της AlphaTauri».

Ο Perez έχει συμβόλαιο με τη Red Bull Racing έως το τέλος του 2024. Ο Ricciardo δεν έχει εξασφαλισμένη θέση σε ομάδα για την επόμενη χρονιά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles