spot_img

Ο Russell παραδέχεται πως «μάλλον» δεν έφταιγε ο Bottas

Ο George Russell, έχοντας δει οπτικοακουστικό υλικό παραδέχεται πως η ευθύνη δεν είναι απαραίτητα του Valtteri Bottas.

Οι δύο οδηγοί είχαν μονομαχία στον 32ο γύρο κατευθυνόμενοι προς την Τ2 Tamburello. O οδηγός της Mercedes ακολούθησε αμυντική γραμμή, ενώ αυτός της Williams πήγε από την εξωτερική γραμμή. Ο Russell πάτησε σε βρεγμένο σημείο, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στον Bottas.

Διαβάστε επίσης: Bottas: «Εγώ αγωνίζομαι με σεβασμό»

Ως αποτέλεσμα τα δύο μονοθέσια διαλύθηκαν στις μπαριέρες και ο αγώνας διεκόπη. Οι οδηγοί αντάλλαξαν μερικά «γαλλικά» μεταξύ τους, με τον Russell να δηλώνει για το συμβάν.

Έχοντας πλέον περισσότερα στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη, ο Russell μίλησε, βγάζοντας μια διαφορετική άποψη.

Όταν μπορείς να αναλύσεις κάποια πράγματα, να τα δεις σε αργή κίνηση και όλα αυτά, τότε φαίνεται πολύ, πολύ διαφορετικό. Μια κάμερα το κάνει να δείχνει με έναν διαφορετικό τρόπο, μια άλλη με άλλον. Ήμουν περισσότερο εκνευρισμένος με τη διαφορά ταχύτητας. Δεν είχα ποτέ μου ατύχημα στο τέλος μιας ευθείας. Θα είχα την ίδια αντίδραση εάν μαχόμουν για τη νίκη ή οποιαδήποτε άλλη θέση. Απλά πιστεύω πως ήταν αχρείαστο και μπορούσε να αποφευχθεί. Όπως προανέφερα, ο Valtteri δεν έκανε κάτι εκτός κανονισμών αλλά πρέπει να πάρεις τον παράγοντα ευθύνης ανάλογα με τις συνθήκες.

Δείτε το GP Ιταλίας από τη Θρυλική Monza για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Στη συνέχεια αναφέρεται επιπλέον επί του θέματος και αναλύει ακόμα περισσότερο τη θέση του.

Δεν ήμουν ποτέ σε θέση να παλεύω με μια Mercedes. Δεν ήταν μια απρόσεκτη κίνηση. Ο Valtteri αμύνθηκε σκληρά και ήταν δίκαιο από μεριάς του. Αλλά ήμασταν στα τρία τέταρτα της ευθείας, δεν ήρθα από πίσω να τον χτυπήσω. Ήταν ατυχές και δεν θα είχε συμβεί, εάν δεν υπήρχε το βρεγμένο σημείο ή αν το DRS ήταν κλειστό. Θα μπορούσε να αποφευχθεί; Ναι. Έκανε λάθος ο Valtteri; Μάλλον όχι. Θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω; Μπορεί. Ήμουν εγώ λάθος; Προκάλεσα ατύχημα γυρνώντας στην πίστα, αλλά ήμουν λάθος που πήγα για το προσπέρασμα; Φυσικά και όχι. Θα ήσουν χαζός εάν άφηνες το γκάζι σε αυτό το σημείο.

Τώρα ο Russell παραδέχεται πως ο Bottas δεν έφταιγε για το συμβάν μεταξύ τους. Οι αγωνοδίκες το θεώρησαν αγωνιστικό συμβάν, δίχως να ρίχνουν την ευθύνη κάπου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το preview του GP Ίμολα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles