spot_img

Ο Sainz θέλει να ξεκαθαρίσει σύντομα το μέλλον του

Οργιάζουν όλο και περισσότερο οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Carlos Sainz θα αποχωρήσει από τη Scuderia Ferrari στο τέλος του 2024.

Τους τελευταίες μήνες έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες που θέλουν τον Carlos Sainz, μετά τη λήξη του συμβολαίου του το 2024 να αποχωρεί τη Scuderia Ferrari. Μάλιστα δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Audi ώστε να γίνει οδηγός της. Ο Ισπανός οδηγός αρχικά αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες αυτές και τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Ferrari για αρκετά έτη ακόμη.

Σύμφωνα όμως με την ιστοσελίδα Auto Action ο Sainz έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο σύμφωνα με το οποίο θα αγωνιστεί με τη Sauber το 2025. Βάση της πηγής ο πατέρας του Ισπανού οδηγού, Carlos Sainz Sr, κινεί τα νήματα των διαπραγματεύσεων καθώς στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Audi στο Rally Dakar. Παρ’ όλα αυτά, το πρόχειρο αυτό συμβόλαιο δεν αποτελεί επίσημη δέσμευση μεταξύ των δυο άκρων.

Ο Sainz σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε τις βλέψεις του για το μέλλον του στη Formula 1.

«Προτιμώ να ξεκινήσω μια σεζόν και να γνωρίζω από την αρχή που θα βρίσκομαι την επόμενη χρονιά. Με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχουν αντιπερισπασμοί με τις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο και δεν χάνεις την συγκέντρωση σου σε όσα πρέπει να πετύχεις εντός πίστας και την δουλειά που έχεις να κάνεις με την ομάδα που συνεργάζεσαι. Μόνο με αυτό τον τρόπο έχεις πρόοδο. Είναι ακόμα νωρίς βέβαια και το Πρωτάθλημα τελειώνει σε τέσσερις μήνες σχεδόν, αλλά το σίγουρο είναι ότι μόλις τελειώσει η σεζόν θα επικεντρωθώ στο να ξεκαθαρίσω το μέλλον μου. Στόχος είναι να μπω στη σεζόν του 2024 χωρίς να έχω την έννοια για το μέλλον μου και το συμβόλαιο μου να έχει υπογραφεί οριστικά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #121 για τον κόσμο της Formula 1. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles