spot_img

Ο Sainz υπέγραψε προσύμφωνο με την Audi

Σύμφωνα με αυστραλιανό δημοσίευμα ο Carlos Sainz υπέγραψε προσύμφωνο με την Audi και ειναι πολύ πιθανό η γερμανική φίρμα να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Τους τελευταίες μήνες έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες που θέλουν τον Carlos Sainz, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Scuderia Ferrari το 2024, να υπογράφει συμβόλαιο με την Audi. Η ελβετική ομάδα εξαγοράστηκε από την Audi, η οποία το 2026 κάνει το ντεμπούτο της στη Formula 1. Καθώς το 2026 η FIA θα θέσει σε εφαρμογή ένα νέο πλαίσιο Τεχνικών Κανονισμών, έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κατασκευαστών. Μια κίνηση η οποία θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την αγορά οδηγών, τα συμβόλαια πολλών κ των οποίων λήγουν στο τέλος του 2024.

Ο Ισπανός οδηγός αρχικά αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες αυτές και τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Ferrari για αρκετά έτη ακόμη. Σύμφωνα όμως με την ιστοσελίδα Autoaction ο Sainz έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο βάση του οποίου θα αγωνιστεί με τη Sauber το 2025, ώστε να γίνει μέλος της Audi την επόμενη χρονιά. Βάση της πηγής ο πατέρας του Ισπανού οδηγού, Carlos Sainz Sr, κινεί τα νήματα των διαπραγματεύσεων καθώς στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Audi σε αγώνες ράλλυ και off-road στο πρόγραμμα του Dakar.

Παρ’ όλα αυτά, το προσύμφωνο αυτό δεν αποτελεί επίσημη ή νομική δέσμευση μεταξύ των δυο άκρων. Η κίνηση αυτή έχει ως βασικό στόχο να εξασφαλίσει την καριέρα του Ισπανού οδηγού στην Formula 1 ανεξάρτητα με τα μεταγραφικά πλάνα της Ferrari, η οποία μάλιστα έχει δώσει προτεραιότητα στην ανανέωση του Charles Leclerc.

Ακούστε την καλοκαιρινή εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Βελγίου της Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles