spot_img

Ο Zhou πιστεύει πως αξίζει μία ακόμη σεζόν στην F1

O Guanyu Zhou πιστεύει πως έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να διατηρήσει τη θέση του στο μαγικό κόσμο της F1 και το 2024.

Ο Guanyu Zhou βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν του με την ομάδα της Alfa Romeo. O Κινέζος οδηγός προβιβάστηκε από τη Formula 2 και δίπλα στον Valtteri Bottas έχει αποδειχθεί «σκληρό» καρύδι. Ωστόσο έως τώρα δεν είχε στα χέρια του ένα μονοθέσιο που θα μπορούσε να του δώσει την ευκαιρία να παλεύει για βαθμούς σε κάθε τριήμερο.

Καλύτερη εμφάνισή του στο φετινό πρωτάθλημα είναι η 5η θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ουγγαρίας. Ωστόσο δεν κατάφερε να βαθμολογηθεί στον αγώνα. Μέχρι τώρα μετρά μόλις 4 βαθμούς έναντι 5 του Bottas.

Ο Zhou είναι ωστόσο αισιόδοξος πως θα καταφέρει να εξασφαλίσει το μέλλον του στη Formula 1 το οποίο θα ξεκαθαρίσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Για να είμαι ειλικρινής νιώθω πως από το ξεκίνημα της σεζόν, κάποιοι αφήνουν υπόνοιες πως άλλοι οδηγοί μπορεί να έχουν την ευκαιρία να μου πάρουν τη θέση. Ωστόσο δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν άλλοι οδηγοί στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να αποδείξω πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ και να βελτιώνομαι συνεχώς. Αν κάνω το μεγάλο βήμα, τότε δεν ανησυχώ για τίποτα. Αν κάνω όμως πολλά λάθη, τότε δεν αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Θέλω να έχω μια ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον μου πριν τελειώσει το καλοκαιρινό διάλειμμα. Προς το παρόν οι μάνατζέρ μου συζητούν με την ομάδα. Είμαι ανοικτός σε όλες τις επιλογές όμως θέλω να μείνω στην ομάδα γιατί έχω κατασταλάξει εδώ. Όταν είσαι rookie, τότε σου προσφέρουν ένα μονοετές συμβόλαιο. Τώρα αυτό που θέλω είναι να έχει μεγαλύτερη διάρκεια».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #121 για τη Formula 1 με… καλοκαιρινή διάθεση. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles