spot_img

Wolff: «Όταν εμείς κερδίζαμε το πρωτάθλημα είχε ενδιαφέρον»

Ενόψει του καλοκαιρινού διαλείμματος της Formula 1 ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, έκανε μια συγκριτική ανασκόπηση στην απόδοση της Red Bull Racing μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα.

Η Red Bull Racing βιώνει μια από τις πιο κυρίαρχες σεζόν στην ιστορία της στη Formula 1. Η αυστριακή ομάδα έχει κερδίσει και τους δώδεκα αγώνες στο πρώτο μισό του Πρωταθλήματος και με την απόδοση της RB19 να μην έχει αντάξιο ανταγωνιστή δεν θα ήταν απίθανο να κερδίσει όλους του υπόλοιπους αγώνες της σεζόν. Στην αρχή της σεζόν ο Sergio Perez έδειχνε έτοιμος να μονομαχήσει με τον teammate του Max Verstappen για τον τίτλο. Ο Μεξικανός όμως είχε πολύ απογοητευτικές εμφανίσεις και πλέον είναι 125 βαθμούς πίσω από τον Ολλανδό Πρωταθλητή που έχει μονοπωλήσει στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Η Mercedes-AMG αν και στο παρελθόν είχε βρεθεί να κυριαρχεί με παρόμοιο τρόπο στο Πρωτάθλημα ο επικεφαλής της , Toto Wolff, υποστηρίζει ότι παρά την υπεροχή τους στην κορυφή η σεζόν είχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον

«Δεν ξέρω κατά πόσο η δική μας περίοδο υπεροχής ήταν ίδια με αυτή της Red Bull τώρα. Νομίζω υπήρχαν χρονιές που και εμείς κάναμε το ίδιο, αλλά τουλάχιστον είχαμε δυο μονοθέσια που πάλευαν μεταξύ τους και αυτό ήταν διασκεδαστικό για το κοινό. Φέτος όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά».

Ακούστε την καλοκαιρινή εκπομπή Slipstream #121 με την ανάλυση του Grand Prix Βελγίου. 

Η Mercedes έχει φέρει αρκετές αναβαθμίσεις στην W14 E-Performance δεν έχει όμως καταφέρει να γεφυρώσει το κενό με τη Red Bull. Ο Wolff μάλιστα πιστεύει ότι η αυστριακή ομάδα έχει ξεφύγει ακόμα περισσότερο στην κορυφή.

«Συχνά το έχω πει ότι όλα είναι θέμα αξιοκρατίας και είναι στο χέρι μας να παλέψουμε. Σίγουρα δεν περιμέναμε η διαφορά στην απόδοσή μας να είναι τέτοια. Με την τελευταία αναβάθμιση που έφεραν στο μονοθέσιο φαίνεται πως απέκτησαν ένα ακόμα πλεονέκτημα και κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν. Πάντα όμως το βασικό είναι να ψάξουμε να βρούμε λύσεις και να δουλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles