spot_img

Ο Schumacher μιλά για το ντεμπούτο του στην F1

Ο Mick Schumacher μιλά για το γεγονός πως από το 2021 θα αγωνίζεται στην F1 με την ομάδα της Haas.

Το 2020 αποτέλεσε μια σεζόν ορόσημο για τον Γερμανό, ο οποίος κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην F2. Με την ομάδα της Prema, έδειξε την ταχύτητα που έπρεπε και έφερε στην Ακαδημία της Ferrari τον Τίτλο. Οι επιδόσεις του, τον έφεραν και στην F1, καθώς θα αγωνιστεί με την Haas F1.

Διαβάστε επίσης: Ο Jim Glickenhaus αποκλειστικά στο automotonews

Δίπλα του θα έχει τον Nikita Mazepin, τον οποίο είχε φέτος αντίπαλο στην F2. Η μάχη τους αναμένεται μία από τις πιο συναρπαστικές του 2021, καθώς και οι δύο είναι rookie.

Τώρα ο Schumacher μίλησε για το γεγονός πως ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, Michael, με τον οποίο πολλοί τον συγκρίνουν. Είναι φανερά ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που του δίνεται και δεν το κρύβει.

Το ντεμπούτο μου στην F1 θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Θα είμαι στην Μελβούρνη, θα είναι ο πρώτος αγώνας και θα είμαι εκεί για πρώτη φορά. Θα είναι άκρως συγκινητικό. Ανυπομονώ για την πρόκληση αυτή, ανυπομονώ να οδηγήσω και να δουλέψω με την ομάδα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθώ. Ήταν πολύ διασκεδαστικό μετά τους πρώτους γύρους με την ομάδα, την όλη δουλειά που κάναμε. Η οδηγική εμπειρία ήταν τρομερή. Ο στόχος μου είναι να μάθω και να κατανοήσω όσα περισσότερα γίνεται, δίχως να χάσουμε χρόνο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανασκόπηση της σεζόν και το F1 Quiz.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Sebastian Vettel, με τον οποίο έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Ο Γερμανός τον γνωρίζει από μικρό παιδί και το 2021 θα είναι αντίπαλοι στην πίστα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Sebastian θα μείνει στην F1. Είναι αστείο που θα τρέξουμε μαζί αντίπαλοι. Δεν περίμενα ποτέ πως θα το πω αυτό. Ανυπομονώ. Είναι αυτός με τον οποίο μιλάω περισσότερο και γνωρίζω καλύτερα. Φυσικά και υπάρχουν κι άλλοι που ξέρω από τα χρόνια μου στα kart. Αλλά τον Seb τον γνωρίζω περισσότερο από όλους.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πως θα τα πάει ο Mick Schumacher στη πρώτη του σεζόν στην F1;

Δείτε τον εναρκτήριο αγώνα του eSports Πρωταθλήματος, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles