spot_img

O Sebastian Vettel είναι ο ιδανικός νοικοκύρης

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος της F1, Seabstian Vettel, πέρα από το εκπληκτικό του οδηγικό ταλέντο, είναι και ο ιδανικός οικογενειάρχης.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και ο οδηγός της Ferrari, προηγείται στο πρωτάθλημα των οδηγών με 8 βαθμούς από τον Lewis Hamilton, έπειτα από την νίκη του στο GP Μ. Βρετανίας. Αυτό τον έφερε στις 51 νίκες στη καριέρα του και ισοφάρισε τον Alain Prost στη σχετική λίστα.

Ο Γερμανός όταν δεν συνηθίζει να επικρατεί εντός πίστας, απολαμβάνει τη ζωή του στην Ελβετία, μαζί με την γυναίκα του, Hanna Prater και τις δύο τους κόρες, Emilie και Matilda. Ο ίδιος τώρα αποακλύπτει πως η ζωή του εκτός πίστας είναι ίδια με έναν απλό καθημερινό άνθρωπο, ενώ τις περισσότερες δουλειές τις έχει αναλάβει ο ίδιος.

Είμαι χαρούμενος με το να κάνω πράγματα όπου άλλοι μπορούν να τα χαρακτηρίσουν βαρετά, αλλά για εμένα δεν είναι. Το να είμαι σπίτι δηλαδή και να κουρεύω το γκαζόν. Μαγειρεύω κιόλας, όχι τόσο καλά, αλλά ανά διαστήματα το κάνω. Πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο, πάω για ψώνια, παίρνω το μετρό αλλά και το λεωφορείο. Είμαι αθλητής, δεν είμαι celebrity. Oπότε όταν πηγαίνω κάπου και με αναγνωρίζουν, πιστεύω πως ενδιαφέρονται για το σπορ και όχι για το πως έχω χτενίσει τα μαλλιά μου, τι παπούτσια φοράω και τέτοιες βλακείες. Μερικές φορές οι άνθρωποι εκπλήσσονται. Πιστεύω πως είναι νορμάλ να είσαι κανονικός άνθρωπος.

Ο Vettel πηγαίνει στο GP της πατρίδας του στο Hockenheim αυτή την εβδομάδα, έχοντας προβάδισμα 8 βαθμών από τον Hamilton.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles