spot_img

Δυνατή και ταυτόχρονα ευάλωτη η Mercedes σύμφωνα με τον Ricciardo

O Daniel Ricciardo πιστεύει πως οι πρωταθλητές διατηρούν το ταχύτερο πακέτο αυτή τη στιγμή, όμως πλέον είναι πιο ευάλωτοι από ποτέ.

Ο Αυστραλός διανύει μια χρονιά ανάμεικτων συναισθημάτων έχοντας κερδίσει δύο αγώνες, στη Κίνα και στο Μονακό, όμως δεν έχει καταφέρει βαθμολογικά να βρεθεί σε σημείο να θεωρείται διεκδικητής. Η RB14 είναι πολύ ταχύτερη σε σχέση με την RB13, κάτι το οποίο φαίνεται στη πίστα.

Η Mercedes έχει αντιμετωπίσει αρκετούς εφιάλτες τη φετινή χρονιά όσον αναφορά επιλογές στρατηγικής, ενώ σε αρκετά GP δεν έχει το ταχύτερο μονοθέσιο. Αυτό σύμφωνα με τον Ricciardo ήταν αναμενόμενο να συμβεί.

Πιστεύω πως ήταν αναπόφευκτο πως κάποια στιγμή θα ξεκινούσε να συμβαίνει. Ακόμα πιστεύω πως έχουν το συνολικά καλύτερο πακέτο στο grid, όμως είναι ξεκάθαρο πως έχουν δείξει σε αρκετούς τομείς σημάδια αδυναμίας. Σε σχέση με το που βρισκόντουσαν κάποτε, σίγουρα πλέον δείχνουν ευάλωτοι, όμως αν δούμε ολόκληρη την εικόνα, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που δύσκολα την κερδίζεις.

Η αδυναμία της Red Bull να είναι το κυρίαρχο μονοθέσιο στις περισσότερες πίστες, σίγουρα δεν βοηθά τους οδηγούς της στη μάχη για το πρωτάθλημα. Πλέον, οι μόνες πίστες στις οποίες μπορεί να κοιτάξει στα μάτια και με το παραπάνω τις Mercedes και Ferrari είναι η Ουγγαρία, η Σιγκαπούρη και το Μεξικό.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles