spot_img

Ο στόχος της Mercedes στο Κατάρ δεν είναι η νίκη

Ο George Russell της Mercedes αναγνώρισε πως η νίκη δεν είναι εφικτή στην πίστα του Λουσέιλ και μίλησε για το τι θέλει να κάνει στο GP.

Επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις για τον George Russell σε κατατακτήριες δοκιμές της Formula 1. Ο οδηγός της Mercedes-AMG κατετάγη στη δεύτερη θέση στη μάχη της pole position για το Grand Prix Κατάρ, πίσω μόνο από τον poleman, Max Verstappen. Βέβαια, ευνοήθηκε από το λάθος του Lando Norris που οδήγησε τον Βρετανό 10ο, σε μια κακή ημέρα για τη McLaren.

Δίχως να γνωρίζει πως θα εκκινήσει δεύτερος τον αγώνα της Κυριακής, ο Ράσελ μίλησε στη Naomi Schiff για τη μάχη του Q3 και είπε.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα για όλους μας. Είχαμε την καινούρια άσφαλτο που γλιστρούσε πάρα πολύ. Είχε πάρα πολύ δυνατό άνεμο και η άμμος ερχόταν μέσα στην πίστα. Στις κατατακτήριες οι χρόνοι ήταν πάρα πολύ καλύτεροι απ’ ότι στις ελεύθερες δοκιμές. Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Η 3η θέση είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε συνολικά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #125 για τον κόσμο της Formula 1. 

Επιπλέον ρωτήθηκε για το τι περιμένει στον αγώνα της Κυριακής και το ρυθμό αγώνα της W14, με δεδομένο το ποια μονοθέσια έχει γύρω του. Ο Βρετανός, πρόσθεσε.

«Τα μονοθέσια της McLaren είναι πλέον πάρα πολύ γρήγορα. Ο Max και η Red Bull είναι σε ένα άλλο επίπεδο, αλλά θα ήθελα να παλέψουμε με τη Ferrari για να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Πρέπει να είμαστε σταθεροί στην απόδοσή μας και να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένο το Sprint Shootout στις 16:00 ώρα Ελλάδος, ενώ ο Αγώνας Σπριντ θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 ώρα Ελλάδος. Το Grand Prix της Κυριακής, είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 ώρα Ελλάδος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles