spot_img

Ο Verstappen χαίρεται με την παραμονή του Hamilton στην F1

O παγκόσμιος πρωταθλητής, Max Verstappen, μίλησε για τον Lewis Hamilton και το νέο του συμβόλαιο στη Formula 1 με τη Mercedes-AMG. 

Πριν καν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στο Grand Prix Ιταλίας, η Mercedes-AMG έστρεψε όλη την προσοχή πάνω της. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε πως επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Lewis Hamilton μέχρι το τέλος του 2025 και η είδηση ήταν αντικείμενο συζήτησης για το υπόλοιπο αγωνιστικό τριήμερο.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές για το τέλος του σίριαλ σχετικά με την παραμονή του Βρετανού στην ομάδα του Μπράκλεϊ. Όπως είναι λογικό, στη Μόντσα αρκετοί οδηγοί ρωτήθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις. Ένας εξ’ αυτών ήταν ο Max Verstappen της Red Bull Racing, o οποίος μίλησε για το νέο συμβόλαιο του μεγάλου του αντιπάλου και το ενδεχόμενο να παλεύουν και πάλι στην πίστα για νίκες.

«Είναι καλό για εκείνον και για τη Mercedes που συνεχίζουν μαζί διότι έχουν τεράστιο παρελθόν και είμαι σίγουρος πως η επέκταση της συνεργασίας τους είναι φοβερή γι’ αυτούς. Σίγουρα για τη Formula 1 είναι φοβερό που μένει ο Hamilton. Όσο για τις μάχες μας, πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα αποδίδουν οι ομάδες του χρόνου».

Ο Verstappen θα κάνει πολύ περισσότερο ώστε να σκεφτεί το επόμενο συμβόλαιό του στη Formula 1 σε σχέση με τον Hamilton. Ο Βρετανός πρέπει να αποφασίσει το μέλλον του το 2025 ενώ ο Ολλανδός στο μακρινό 2028.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή/podcast Slipstream #123 για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Ιταλίας. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ ή πατήστε στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles