spot_img

Ο Verstappen χαρακτήρισε «επικίνδυνη» τη μάχη με τον Perez

Ο Max Verstappen ήταν ο νικητής του αγώνα σπριντ στο Grand Prix Αυστρίας, αποκάλυψε όμως πως ο αγώνας ήταν πολύ απαιτητικός λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ασταμάτητος ξανά ο Max Verstappen στον Aγώνα Σπριντ του Grand Prix Αυστρίας, όπου παρά τις δυσκολίες αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής. Ο Ολλανδός Πρωταθλητής εκκίνησε από την κορυφή του grid με τα ενδιάμεσα ελαστικά. Οι καιρικές συνθήκες στην πίστα του Red Bull Ring ήταν αρκετά απαιτητικές και όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις παρακάτω η διαχείριση των ελαστικών αποδείχθηκε κρίσιμη.

«Το ξεκίνημα του αγώνα δεν ήταν ιδανικό και είχα σπινιάρισμα στα ελαστικά. Από εκεί και μετά όταν βρέθηκα ξανά μπροστά όλα πήγαιναν καλά, οπότε απλά έκανα διαχείριση στα ελαστικά μου. Αν ξέρεις ότι η βροχή δεν θα συνεχιστεί είναι δύσκολο να ολοκληρώσεις 24 γύρους με τα ενδιάμεσα ελαστικά. Κατάφερα να τα κρατήσω σε καλή κατάσταση και οι τελευταίοι πέντε γύροι ήταν αρκετά γρήγοροι, αλλά ήμασταν αρκετά μπροστά οπότε ήταν ανούσιο να μπω στα pits».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Καναδά και τις προβλέψεις μας για το GP Αυστρίας. 

Στην εκκίνηση ο Ολλανδός δέχθηκε επίθεση από τον teammate του Sergio Perez, ο οποίος και τον προσπέρασε στην πρώτη στροφή της πίστας. Ο Verstappen ανέκτησε τη θέση δυο στροφές μετά και κράτησε τον έλεγχο μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Σύμφωνα με τον Verstappen η εκκίνηση θα μπορούσε να ήταν καταστροφική.

«Ήταν μια επικίνδυνη στιγμή στην στροφή 1 και όταν πατάς στο χορτάρι γλιστράει πολύ. Μπόρεσα όμως να κρατήσω το μονοθέσιο υπό έλεγχο και απλά ολοκλήρωσα τον αγώνα ως συνήθως».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles