spot_img

Ο Verstappen δε νιώθει αυξημένη πίεση ως Πρωταθλητής

Ο Max Verstappen δηλώνει πως δεν υπάρχει πίεση από τη μεριά του μετά την κατάκτηση του Τίτλου και ετοιμάζεται ως Πρωταθλητής για το 2022.

Το Πρωτάθλημα της Formula 1 το 2021 οδηγήθηκε σ’ ένα αμφιλεγόμενο μεν, συγκλονιστικό δε, φινάλε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, το GP Άμπου Ντάμπι. Αυτή θα είναι, επίσης, η πρώτη φορά μετά το 2014 που ο Πρωταθλητής θα χρησιμοποιήσει το νούμερο 1, με τον Sebastian Vettel να το κάνει τότε ενώ οδηγούσε και αυτός μονοθέσιο της Red Bull, πριν μεταβεί στη Ferrari.

Διαβάστε επίσης: Ο Verstappen δεν ανησυχεί για την έρευνα της FIA

Ο Max Verstappen έκανε δηλώσεις και περιέγραψε τις προσδοκίες του για τη σεζόν που έρχεται:

Δεν ξέρουμε σε απόλυτο βαθμό τι να περιμένουμε, επομένως θα ήθελα πολύ να δω πώς θα συμπεριφέρεται το μονοθέσιο στην πίστα για πρώτη φορά. Η μεγαλύτερη προσαρμογή που απαιτείται αυτή τη σεζόν θ’ αφορά τους νέους κανονισμούς, θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να συνηθίσουμε τα νέα μονοθέσια. Δεν πρόκειται απλά να μπούμε στα μονοθέσια και να είναι μία εξέλιξη από πέρυσι. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα, δεν νιώθω έξτρα πίεση αυτήν τη σεζόν, θα κάνω τη δουλειά μου όλη την ώρα καθώς δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να είναι διαφορετικά. Τώρα, απλά δεν μπορώ να περιμένω για τη στιγμή που θα βγω από το pit lane με την RB18.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση παρουσίασης της Red Bull RB18 και Haas VF-22.

Από την πλευρά του, ο Sergio Perez δήλωσε τ’ ακόλουθα:

Όλοι οι οδηγοί ξεκινούν από το μηδέν αυτήν τη χρονιά, επομένως αναμένεται να είναι μία πολύ ωραία σεζόν. Την περασμένη σεζόν, τα δώσαμε όλα μέχρι τον τελευταίο γύρο και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το ίδιο το 2022. Οι νέοι κανονισμοί, θεωρητικά, θα βελτιώσουν τον ανταγωνισμό στην πίστα, επομένως ελπίζω πως εμείς οι οδηγοί θα μπορέσουμε ν’ ανταγωνιστούμε περισσότερο και ν’ ακολουθούμε ο ένας τον άλλο πιο κοντά. Θα υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που θα χρειαστεί να μάθουμε και να προσαρμοστούμε σε αυτά, όμως οι νέοι κανονισμοί έχουν σκοπό να κάνουν πιο ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Αμφότεροι οι Max Verstappen και Sergio Perez δηλώνουν έτοιμοι για την έναρξη του Πρωταθλήματος του 2022. Ταυτόχρονα όμως κατανοούν πως οι νέοι κανονισμοί μπορούν ν’ αλλάξουν τα δεδομένα εντός πίστας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles