spot_img

Ο Verstappen δεν είναι αισιόδοξος για το GP Τουρκίας

Ο Max Verstappen δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια του GP Τουρκίας, έπειτα από μια ιδιαίτερα μέτρια εμφάνιση στις ελεύθερες δοκιμές.

Ο Ολλανδός παραδέχεται πως “δεν φαίνονται τόσο καλά τα πράγματα” για τη Red Bull στο GP Τουρκίας, σ’ ένα κομβικό τριήμερο για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Max Verstappen έρχεται στο GP Τουρκίας στη 2η θέση του πρωταθλήματος, μόλις 2 πόντους πίσω από τον επικεφαλής Lewis Hamilton. Στη διάρκεια του FP1 έγινε γνωστό πως ο οδηγός της Mercedes θα έχει ποινή 10 θέσεων στη σειρά εκκίνησης του αγώνα της Κυριακής. Παρ’ όλα αυτά, στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής έκανε τον ταχύτερο χρόνο, όντας στην πρώτη θέση και στις δύο περιόδους. Ταυτόχρονα, η Red Bull έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα με την ισορροπία του μονοθεσίου. Ο Verstappen δεν ήταν χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη και εξηγεί:

Δοκιμάσαμε κάποια (διαφορετικά) πράγματα συγκριτικά με το FP1, όμως ούτε εκεί τα πήγαμε τόσο καλά, οπότε ψάχνουμε ακόμα τι να κάνουμε. Είναι λίγο διαφορετικά εδώ (GP Τουρκίας), δεν διαθέτουμε πάρα πολλά δεδομένα με αυτά τα μονοθέσια, επομένως φαίνεται πως έχουμε ένα ολόκληρο απόγευμα μπροστά μας για να προσπαθήσουμε να γίνουμε λίγο καλύτεροι, καθώς σήμερα δεν ήταν και η καλύτερη μέρα για εμάς. Βεβαίως ελπίζουμε πως θα βελτιωθούμε, αλλιώς δεν φαίνονται τόσο καλά τα πράγματα, όμως θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε τη νύχτα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ρωσίας.

Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, συμφώνησε με τον Verstappen. Μιλώντας στο SkySportsF1, επανέλαβε τη δουλειά που έχει η ομάδα του ώστε να μπορέσει να κερδίσει τη Mercedes, αλλά και τη Ferrari του Charles Leclerc το Σάββατο.

Έχουμε ένα μικρό πρόβλημα με την ισορροπία αυτήν τη στιγμή. Η πίστα έχει πολύ περισσότερη πρόσφυση από την περασμένη χρονιά. Νομίζω πως είμαστε σε κακό σημείο με το set-up του Max. Επομένως, θα έχουμε μια “γεμάτη” νύχτα και θα δουλεύουμε μέχρι αργά με τους μηχανικούς και, χωρίς αμφιβολία, με τα άτομα πίσω στο Milton Keynes (το εργοστάσιο της Red Bull).

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Max Verstappen θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ευκαιρία που του δίνεται στο GP Τουρκίας με τον Hamilton να εκκινεί εκτός δεκάδας. Πολύ σημαντικό, όμως, είναι το τριήμερο και για τη Red Bull γενικότερα, καθώς αν η διαφορά της από τη Mercedes αυξηθεί περισσότερο από τους 33 βαθμούς που είναι τώρα, θα είναι πολύ δύσκολο ν’ ανατραπεί.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles