spot_img

Στόχος του Hamilton η πρωτιά στις κατατακτήριες

Ο Lewis Hamilton θέλει να μειώσει τον αντίκτυπο που έχει η ποινή για αλλαγή στον κινητήρα του, παίρνοντας την πρώτη θέση στις κατατακτήριες του GP Τουρκίας.

Ο Lewis Hamilton είχε μία πολύ καλή Παρασκευή στο τριήμερο του GP Τουρκίας, από τη στιγμή που ήταν ταχύτερος και στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών. Ο οδηγός της Mercedes ήταν χαρούμενος με την πρόοδο που σημείωσε και δήλωσε τα εξής:

Ξεκινήσαμε με ένα πραγματικά καλό set-up. Η πρώτη περίοδος ήταν πολύ δυνατή για εμάς. Κάναμε κάποιες αλλαγές (στο FP2) που φάνηκαν καλές. Δεν είμαι τόσο σίγουρος πως είχα τόσο καλή αίσθηση στη δεύτερη περίοδο όσο είχα στην πρώτη, όμως βγάλαμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Επομένως, ελπίζω πως θα συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες την επόμενη ημέρα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Τουρκίας

Ο Hamilton παραδέχτηκε πως ήταν αρκετά κοντά στο 100% της επιθυμητής ισορροπίας του μονοθεσίου του. Συνεχίζοντας τις δηλώσεις, μίλησε για τα πλάνα του στο υπόλοιπο του τριημέρου:

Πρέπει να βρίσκομαι στην pole για να περιορίσω τις απώλειες. Και μετά, φυσικά, πρέπει να κατανοήσουμε το μονοθέσιο για να μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στο ρυθμό αγώνα μας. Επομένως, απλά προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία, δεν είναι κάτι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο τριήμερο.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Τέλος, ο Hamilton αναφέρθηκε και στον υπόλοιπο ανταγωνισμό, γνωρίζοντας πως δεν θα είναι εύκολο το έργο του στον κυριακάτικο αγώνα.

Θα είναι δύσκολο να κάνω προσπεράσματα. Η Ferrari είναι δυνατή, όπως και η Renault και η McLaren. Φαίνεται πως βελτιώνονται όλο και περισσότερο στη διάρκεια της σεζόν. Δεν ξέρω από πού προέρχεται αυτό, εάν φέρνουν αναβαθμίσεις. Δεν ξέρω, δεν είναι δική μου δουλειά αυτό. Είναι, όμως, καλό να τους βλέπουμε να γίνονται πιο δυνατοί και ελπίζω πως θα είναι και του χρόνου δυνατοί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μετά και την αλλαγή που έκανε ο Hamilton στη μονάδα ισχύος, θα εκκινήσει εκτός δεκάδας στο GP Τουρκίας. Στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στη μάχη που δίνει για ένα ακόμη πρωτάθλημα οδηγών.

Δείτε το GP ΗΠΑ για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles