spot_img

Ο Verstappen έχασε σημαντικό μέλος της ομάδας μηχανικών του

Μεγάλη απώλεια για τον Max Verstappen, καθώς ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος από την ομάδα μηχανικών του αποχώρησε από τη Red Bull Racing.

Μεγάλη απώλεια για τον Max Verstappen και τη Red Bull Racing μόλις τρεις αγώνες εντός της φετινής αγωνιστικής σεζόν της Formula 1. Ο επικεφαλής μηχανικός του Ολλανδού, Lee Stevenson, ο οποίος έχει παίξει τεράστιο ρόλο στις επιτυχίες των τελευταίων ετών αποχωρεί έπειτα από 18 χρόνια στην αυστριακή ομάδα.

Η συνεργασία του Verstappen με τον Sevenson ξεκίνησε το 2016 όταν ο Ολλανδός πήρε προαγωγή από την Toro Rosso στη Red Bull Racing στο GP Ισπανίας. «Μαζί» έχουν ανέβει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου 56 φορές ενώ έχουν κερδίσει τρεις παγκόσμιους τίτλους.

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο.  

Ο Stevenson αποχωρεί από τη Red Bull Racing, μία πολύ σημαντική απώλεια για την ομάδα μηχανικών του Verstappen. Όπως επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στα social media, θα μεταβεί σε άλλη ομάδα του grid. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή θα είναι η Audi (νυν Sauber). Ο Βρετανός στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ανέφερε.

«Red Bull Racing, ήταν ένα τρομερό ταξίδι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Αυτά που καταφέραμε είναι απίθανα και δεν θα μπορούσα να τα φανταστώ πίσω στο 2006. Αυτό ήταν το πρώτο μέρος της ζωής μου και από τη Δευτέρα ξεκινάει το δεύτερο».

Ο Stevenson ήταν ένας εκ των μηχανικών που επισκεύασαν το μονοθέσιο του Verstappen μέσα σε 20 λεπτά πριν την εκκίνηση του Grand Prix Ουγγαρίας το 2020. Ο Ολλανδός είχε έξοδο στον αναγνωριστικό του γύρο προς το grid, στην οποία προσέκρουσε στα εμπρός ελαστικά και προκάλεσε ζημιά στην εμπρός ανάρτηση του μονοθεσίου του. Σε εκείνον τον αγώνα είχε τερματίσει 2ος, πίσω από τον Lewis Hamilton.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles