spot_img

Schumacher: «Στη Red Bull θέλουν τον Alonso»

Τον Fernando Alonso έχει βάλει στο στόχαστρό της η Red Bull Racing σύμφωνα με τον πρώην οδηγό της Formula 1, Ralf Schumacher.

Το μέλλον του Fernando Alonso στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ είναι άγνωστο μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Ο Ισπανός δεν έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και όπως έχει ήδη δηλώσει, θα παραμείνει στην ενεργό δράση υπό συγκεκριμένους όρους.

Τελευταία φορά που κατέκτησε τίτλο στη Formula 1 ήταν το 2006 ενώ το 2013 ήταν η πιο πρόσφατη επικράτησή του σε Grand Prix. Αυτό που θέλει ο 42χρονος είναι να πρωταγωνιστήσει και πάλι, κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα με την Aston Martin.

Αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει και μάλιστα σύντομα. Το μέλλον του ενδέχεται να συνδέεται με τη Red Bull Racing από το 2025 σύμφωνα με τον Ralf Schumacher. Ο πρώην οδηγός των Jordan, Williams και Toyota δήλωσε στο Sky Sport πως οι «ταύροι» θέλουν τον Ισπανό.

«Υπάρχει μεγάλη πρόθεση στο παρασκήνιο να πάρουν στη Red Bull τον Φερνάντο Αλόνσο για την επόμενη χρονιά ώστε να έχουν έναν γρήγορο οδηγό σε περίπτωση που φύγει ο Verstappen. Υπάρχουν αυτές οι φήμες και πληροφορίες που είναι πολύ έγκυρες. Εάν η Red Bull έχει ένα μονοθέσιο με το οποίο ο Αλόνσο μπορεί να κερδίσει, τότε σίγουρα θα θέλει να πάει εκεί. Είδαμε και πάλι τι κατάφερε να κάνει, πόσο γρήγορος ήταν και πώς σταμάτησε τον George Russell από το να τον προσπεράσει. Γνωρίζει τι θέλει και πιστεύω πως θα ταιριάξει εκεί».

Σε περίπτωση που ο Alonso αποχωρήσει από την Aston Martin, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα πάρει τη θέση του στη βρετανική ομάδα. Οι μνηστήρες πάντως, είναι αρκετοί.

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο.  

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles