spot_img

Ο Verstappen επιβεβαίωσε πως δεν έκοψε στον τελευταίο του γύρο

Ο Max Verstappen πήρε τη pole position στο Autodromo Hermanos Rodriguez, όμως δήλωσε πως δεν έκοψε μετά το ατύχημα του Valtteri Bottas.

Ο οδηγός της Mercedes είχε επαφή με τον τοίχο στο τελευταίο του γύρο, με τους Sebastian Vettel και Lewis Hamilton να κόβουν ενώ ήταν σε θέση να βελτιώσουν και κατέστρεψαν το γύρο τους. Όμως ο Verstappen, που ήταν τελευταίος στη πίστα, όχι μόνο δεν έκοψε αλλά βελτίωσε το τελευταίο του κομμάτι και έγραψε νέο ρεκόρ πίστας στο Μεξικό, δημιουργώντας ένα κλίμα αμφιβολίας για το κατά πόσο νόμιμο ήταν αυτό.

Μετά το τέλος των κατατακτηρίων, ο Verstappen δήλωσε πως ήξερε για το συμβάν του Bottas και δεν έκοψε στη τελευταία στροφή.

Ήμουν ενήμερος για το ατύχημα του Bottas. Από το ριπλέι δεν φάνηκε να έχω κόψει. Δεν έκοψα. Νομίζω πως ξέρω τι κάνουμε όλοι μας. Αλλιώς δεν θα οδηγούσαμε μονοθέσιο Formula 1. Στις κατατακτήριες πας για τον γύρο ό,τι κι αν γίνει. Άμα νιώθουν πως δεν ήταν σωστό τότε μπορούν να μου ακυρώσουν το γύρο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προς το παρόν, οι αγωνοδίκες δεν έχουν μπει σε διαδικασία να εξετάσουν το εν λόγω συμβάν. Αν εν τέλει, οι αγωνοδίκες αποφασίσουν να ακυρώσουν το χρόνο αυτό, τότε και πάλι ο Verstappen θα είναι ο poleman, μιας και κανένας δεν κατάφερε να κατεβάσει τον πρώτο του γρήγορο γύρο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles