spot_img

Υπό εξέταση ο Verstappen για παραβίαση κίτρινης σημαίας

Ο Max Verstappen βρίσκεται ενώπιον των αγωνοδικών για τον τελευταίο του γύρο στις κατατακτήριες του GP Μεξικού, με την FiA να αποσύρει τις αρχικές της δηλώσεις.

Ο Valtteri Bottas είχε έξοδο στη τελευταία στροφή διαλύοντας το μονοθέσιό του, με τους Sebastian Vettel και Lewis Hamilton να παρατάνε την προσπάθειά τους. Όμως ο Verstappen, που ερχόταν από πίσω, δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και βελτίωσε παίρνοντας το ρεκόρ πίστας. Ωστόσο, από την ιστορία αυτή υπήρξε μια παράξενη εξέλιξη.

Η FiA αρχικά τοποθετήθηκε λέγοντας πως ο Ολλανδός σήκωσε το πόδι από το γκάζι στην έξοδο του Bottas, όμως ο οδηγός της Red Bull στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως δεν το έκανε και ήταν τέρμα στο γκάζι. Έτσι, η FiA πλέον εξετάζει το συμβάν και έχει καλέσει στα γραφεία των αγωνοδικών τον μέχρι στιγμής Poleman, με το συμβάν να εξετάζεται.

Για την ώρα είναι άγνωστο το αποτέλεσμα της έρευνας, όμως ο Verstappen πάλι το 2018 στη Ρωσία είχε δεχθεί 3 θέσεις ποινή στην εκκίνηση γιατί δεν μείωσε ταχύτητα στις κίτρινες σημαίες. Εάν δεχθεί την ίδια ποινή, τότε θα πέσει 4ος, με τον Charles Leclerc στη pole position και τη Ferrari στο 1-2.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles