spot_img

Ο Verstappen θέλει περισσότερες πίστες παλαιάς κοπής

Ο Max Verstappen εξέφρασε την επιθυμία του να υπάρξουν περισσότερες “old school” πίστες μελλοντικά στην F1.

Η πανδημία του Covid-19 προκάλεσε μεγάλες αλλαγές στο σπορ. Το καλεντάρι άλλαξε σημαντικά και είδαμε πολλές αλλαγές. Επιπλέον, πίστες όπως το Mugello και το Portimao δεν είχαν διεξάγει αγώνα ξανά. Από την άλλη, επέστρεψαν δύο αγαπημένες τόσο των οδηγών αλλά και των οπαδών, Imola, Nurburgring και Instabul Park.

Διαβάστε επίσης: Ferrari: Η ανάκαμψή μας αφήνει ελπίδες για το 2021

Η αλλαγή αυτή στο πρόγραμμα έφερε ικανοποίηση σε αρκετούς οδηγούς, οι οποίοι προτιμούν τον παραδοσιακό τρόπο. Η πρόκληση των παραδοσιακών διαδρομών έφερε θετικά σχόλια μόνο. Επιπρόσθετα, είδαμε αλλαγή κατεύθυνσης από παράγοντες της F1, οι οποίοι δέχονται πλέον πως τα λεγόμενα “Tilkedrome” δεν είναι η σωστή κατεύθυνση.

Τώρα, ο Verstappen αναφέρεται στις πίστες αυτές και εκφράζει τη δική του άποψη. Όμως κάνει τη δική του επιλογή για ποια από τις «νέες» πίστες που είδαμε φέτος θέλει να αγωνιστεί ξανά.

Είχαμε ορισμένους πολύ καλούς αγώνες. Το Portimao ήταν πολύ καλό, αλλά ελπίζω να έχουμε περισσότερη πρόσφυση όταν ξαναπάμε εκεί. Η Imola ήταν φανταστική. Ήταν πραγματική πίστα παλαιάς κοπής. Απόλαυσα και το Nurburgring μπορώ να πω. Θα ήθελα πάλι την Imola. Είναι περισσότερο “old school” διαδρομή. Ανηφορίζεις στις στροφές με το χώμα ακριβώς δίπλα σου, οπότε αν είσαι εκτός γραμμής, βγαίνεις εκτός. Θα επέλεγα την Imola, παρά το γεγονός πως το Mugello ήταν επίσης πολύ καλό. Η επιλογή βέβαια είναι δύσκολη. Θα ήταν όμως καλύτερα να βγάζαμε κάποιες από τις τωρινές για να βάλουμε αυτές που τρέξαμε φέτος.

Το καλεντάρι της F1 για το 2021 αποτελείται από 23 αγώνες. Το GP Του Βιετνάμ ωστόσο δεν θα πραγματοποιηθεί για πολιτικούς λόγους. Αυτό αφήνει ένα κενό στο Πρωτάθλημα το οποίο δεν αποκλείεται να καλυφθεί από μία εκ των πιστών που είδαμε φέτος. Για τον Verstappen πάντως, η επιλογή του ήταν η Imola.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή για την F1, “Slipstream” με το Preview για το GP Μπαχρέιν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles