spot_img

O Verstappen υποτίμησε τις Ferrari στην Αυστρία

Ο Max Verstappen δεν περίμενε σε καμία περίπτωση τις δύο Ferrari να έχουν την ταχύτητα που έδειξαν στην Αυστρία και το Red Bull Ring.

Το Grand Prix Αυστρίας του 2022 ήταν ένας παράξενος αγώνας για τα δεδομένα του Max Verstappen και της Red Bull Racing. Στον Αγώνα Sprint o Ολλανδός επικράτησε με άνεση των δύο Ferrari, όμως στο Grand Prix της Κυριακής αυτό επαναλήφθηκε.

Μάλιστα, είδε τον Σαρλ Λεκλέρ να τον προσπερνά συνολικά τρεις φορές. Αυτό δεν τον ικανοποίησε καθόλου και κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον ακούσαμε πολλές φορές στην ενδοεπικοινωνία με την ομάδα να κάνει πολλά παράπονα για τη συμπεριφορά του μονοθεσίου του. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Φερστάπεν παραδέχθηκε μάλιστα πως δεν περίμενε τις δύο Ferrari να έχουν τόσο δυνατό ρυθμό.

«Τους περίμενα να είναι δυνατοί (σ.σ. τις δύο Ferrari). Όμως δεν τους περίμενα να είναι τόσο δυνατοί. Πιστεύω πως εμείς ήμασταν πιο κάτω απ’ ότι περιμέναμε. Ήταν πιο δύσκολο από το αναμενόμενο. Βασικά με όλα τα ελαστικά δυσκολεύτηκα πολύ και είχα φθορά. Είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω τώρα, γιατί είχαμε τόση φθορά, διότι συνήθως είμαστε εντάξει με τα ελαστικά. Δεν περίμενα να είναι έτσι. Πρέπει να το αναλύσουμε και να δούμε γιατί συνέβη».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστρίας.

Ο Φερστάπεν λίγο έλλειψε να χάσει και τη 2η θέση στον αγώνα από τον Κάρλος Σάινθ, όμως ένα πρόβλημα αξιοπιστίας τον έβγαλε εκτός μάχης από νωρίς. Παρά το γεγονός πως είναι για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δίχως νίκη η Red Bull Racing, στο πρωτάθλημα οδηγών ο Φερστάπεν είχε τη διαφορά του από τον Λεκλέρ να μειώνεται μόλις 5 βαθμούς.

Η διαφορά τους πλέον είναι στους 38, με δύο αγώνες να απομένουν για το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Δείτε το GP Silverstone για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles