spot_img

Ο Vettel αρνείται τα σενάρια επιστροφής στη Red Bull

Με την κακή αγωνιστική κατάσταση της Aston Martin, τα σενάρια που θέλουν τον Sebastian Vettel να επιστρέφει στη Red Bull Racing έκαναν την εμφάνισή τους.

Ο Sebastian Vettel οδήγησε για τη Red Bull Racing από το 2009 μέχρι το 2014, κατακτώντας στο διάστημα αυτό τέσσερα Πρωταθλήματα οδηγών. Έπειτα, ο Γερμανός οδήγησε 7 χρόνια για τη Ferrari, χωρίς κάποια επιτυχία ανάλογη με αυτή που είχε στην αυστριακή ομάδα, ενώ από το 2021 ανήκει στο δυναμικό της Aston Martin. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του από τη Red Bull Racing, έχουν προκύψει φήμες σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφή του στην ομάδα που βίωσε τις καλύτερες στιγμές του στην καριέρα του στη Formula 1.

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναφέρθηκε σε αυτές τις φήμες.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Christian εδώ και αρκετό καιρό. Συνεπώς, δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω, αυτό που εννοώ είναι πως ο χρόνος θα δείξει».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Imola.

Η Aston Martin δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στη σεζόν του 2022 στη Formula 1, καθώς ήταν η τελευταία ομάδα που συγκέντρωσε πόντους στο GP Εμίλια-Ρομάνια. Ο Sebastian Vettel περιέγραψε τις άμεσες προτεραιότητές του.

«Αυτή τη στιγμή νομίζω πως η προσήλωσή μου είναι στο τώρα και στο βουνό που έχουμε μπροστά μας για να σκαρφαλώσουμε. Δε θα το κάνουμε αυτό σε μία ημέρα, ούτε σε ένα μήνα, όμως θα διαλέξουμε το μονοπάτι που θα διασχίσουμε, το οποίο θα καθορίσει τα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια. Συνεπώς, για αυτό το λόγο πιστεύω πως είναι σημαντικό να εστιάσουμε σε αυτό. Αυτό μου τραβά όλη την προσοχή. Έπειτα, δεν ξέρω, κάποτε θα φτάσει αυτή η μέρα για όλους μας, στην οποία αυτό το ταξίδι θα ολοκληρωθεί κι ένα άλλο θα ξεκινήσει, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Δεν είμαι σίγουρος, σίγουρα δε θα βρίσκομαι στην άλλη πλευρά, σε ό,τι αφορά το να κάνω ερωτήσεις στους οδηγούς! Δε νομίζω πως αυτό θα είναι το θετικό μου στοιχείο».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Red Bull Racing έχει συμβόλαιο με τον Max Verstappen μέχρι το 2028, με την ανανέωση να γίνεται πρόσφατα. Ωστόσο, ο δεύτερος οδηγός της ομάδας, Sergio Perez, έχει μόνο για την τρέχουσα σεζόν συμβόλαιο συνεργασίας με την αυστριακή ομάδα.

Δείτε το Grand Prix Βελγίου για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles