spot_img

Ο Vettel επιστρέφει στην Αυστραλία

Η Aston Martin επιβεβαίωσε πως ο Sebastian Vettel θα βρίσκεται στο τιμόνι της AMR22 στην Αυστραλία, μετά από απουσία στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν.

Το 2022 δε ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Sebastian Vettel. Ο 4-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής νόσησε από Covid-19 λίγο πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το GP Μπαχρέιν, κάτι που τον κράτησε εκτός και από τον επόμενο αγώνα, το GP Σαουδικής Αραβίας. Αυτός που τον αντικατέστησε ήταν ο συμπατριώτης του, Nico Hulkenberg. Τα αποτελέσματα, παρ’ όλα αυτά, δεν ήταν τα καλύτερα για την Aston Martin, η οποία τερμάτιζε μόνιμα εκτός της πρώτης δεκάδας.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Το πρωί της Πέμπτης, η βρετανική ομάδα εξέδωσε μία σύντομη ανακοίνωση, η οποία επιβεβαιώνει την επιστροφή του Sebastian Vettel στην Αυστραλία:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε πως ο Sebastian Vettel είναι σε θέση να αγωνιστεί. Συνεπώς, θα βρίσκεται στο πλευρό του Lance Stroll στη Μελβούρνη και θα εκκινήσει, για τον ίδιο, τη σεζόν του 2022 στο GP Αυστραλίας.

Η αρχή της σεζόν βρίσκει την Aston Martin αρκετά κάτω από τις προσδοκίες της, καθώς δεν έχει συγκεντρώσει ούτε ένα πόντο μαζί με τη Williams.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Δείτε το GP Imola για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles