spot_img

Ο Vettel θα μάθει σύντομα νέα για το 2022

Ο Sebastian Vettel της Aston Martin αναμένει ανακοίνωση σε σύντομο χρονικό διάστημα που θα αφορά το συμβόλαιο του για το 2022.

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν γνωστές αρκετές μεταγραφές οδηγών για το 2022, με το grid για την επόμενη σεζόν να είναι σχεδόν συμπληρωμένο. Μπορεί ο Sebastian Vettel να γνώριζε πέρυσι τέτοια εποχή πως θα μετακινηθεί από τη Ferrari στην Aston Martin, αλλά φέτος η βρετανική ομάδα δεν έχει επιβεβαιώσει το δίδυμο οδηγών της για το 2022.

Διαβάστε επίσης: Russell – Η Mercedes με διαβεβαίωσε ότι θα έχω ίσες ευκαιρίες με τον Hamilton

Στη συνέντευξη της Πέμπτης στο πλαίσιο του GP Ιταλίας, ο Γερμανός οδηγός μίλησε για το μέλλον του στη Formula 1.

Δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από τη δική μου μεριά. Ασφαλώς και βρίσκομαι σε συζητήσεις με την ομάδα και πιστεύω πως θα έχουμε μία απάντηση πολύ σύντομα, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιο νέο. Είμαστε σε επικοινωνία, πραγματικά απολαμβάνω να δουλεύω γι’ αυτή την ομάδα. Το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό και πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον. Δεν ανησυχώ για κάτι και νομίζω πως θα έχουμε μία απάντηση σύντομα.

Ο επικεφαλής της Aston Martin, Otmar Szafnauer, είχε κάνει την παρακάτω δήλωση στα τέλη Ιουλίου:

[Ο Vettel] απολαμβάνει και πάλι να αγωνίζεται, αυτός ήταν ο στόχος του και νομίζω πως τον πέτυχε με την ομάδα μας. Θα κάνουμε σχετική ανακοίνωση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Sebastian Vettel διανύει μέχρι στιγμής μία σεζόν με αρκετά καλά αποτελέσματα. Έχει πετύχει δύο βάθρα τη φετινή σεζόν στα GP Αζερμπαϊτζάν και Ουγγαρίας, παρόλο που το δεύτερο ακυρώθηκε για παραβίαση τεχνικών κανονισμών. Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής θεωρεί πως η ομάδα θα λάβει υπόψη της τις επιδόσεις αυτές πριν ανακοινώσει την απόφασή της.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ολλανδίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles