spot_img

O Villeneuve εκθειάζει Verstappen και υποβαθμίζει τους άλλους οδηγούς

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Jacques Villeneuve, μίλησε για τον Max Verstappen και για όσα τον κάνουν να ξεχωρίζουν.

Πολλές λέξεις θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τον Max Verstappen και την απόδοσή του στη φετινή σεζόν της Formula 1. Κάποιος μπορεί να τον αποκαλέσει «κυρίαρχο», άλλος «ασταμάτητο» και άλλος «αδυσώπητο». Τα παραπάνω δεν διαφέρουν από την πραγματικότητα, με τον Ολλανδό να πραγματοποιεί μια τρομερή χρονιά. Αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε να συμβεί δίχως το καλύτερο μονοθέσιο του grid.

Σημείωσε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και έδειξε πως είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο, αυτός θα τερματίσει στην κορυφή. Στα 26 του πλέον μετρά τρεις παγκόσμιους τίτλους και βάζει πλώρη για ακόμη περισσότερους.

Μεγάλος θαυμαστής του Verstappenήταν ανέκαθεν ο Jacques Villeneuve. O Καναδός πρωταθλητής του 1997 μίλησε για το τι κάνει τον οδηγό της Red Bull Racing να ξεχωρίζει και έδωσε συμβουλή στους υπόλοιπους.

«Η Red Bull δεν είναι τόσο μπροστά. Όταν έπαιρναν τις pole position, ήταν ένα δέκατο μπροστά, ενάμισι δέκατο μπροστά. Αυτό δεν είναι κυριαρχία. Δεν είναι όπως τα χρόνια της Mercedes που ήταν ένα δευτερόλεπτο μπροστά από όλους και δεν αντιδρούσε κανένας. Τότε δεν υπήρχε πρόβλημα. Ο Max κάνει τη διαφορά γιατί είναι αφοσιωμένος 24 ώρες το 24ωρο. Δεν κουράζεται ποτέ. Βγαίνει από το μονοθέσιο και σκέφτεται ακόμη τους αγώνες. Μόνο αυτό υπάρχει για εκείνον. Δεν βλέπω άλλο οδηγό να κάνει αυτά που κάνει ο Verstappen. Ίσως λίγο τον Fernando Alonso, όμως όλοι οι υπόλοιποι είναι απασχολημένοι κάνοντας άλλα πράγματα. Όταν βγαίνουν από το μονοθέσιο έχουν άλλα πράγματα να κάνουν. Αν όλοι είναι αφοσιωμένοι όπως ο Max, τότε ίσως να φτάσουν το επίπεδό του».

Σας περιμένουμε απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδος για την τελευταία εκπομπή του χρόνου. Βρείτε το link πατώντας εδώ είτε “play” στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles