spot_img

Οι συνομιλίες του Hamilton με τη Ferrari και η συνάντηση με τον Vasseur σε κοινή θέα

Ο Fred Vasseur της Scuderia Ferrari παραδέχθηκε δημοσίως τις συζητήσεις που είχε με τον Lewis Hamilton κατά τη διάρκεια του 2023.

Το «φλερτ» μεταξύ των Lewis Hamilton και Scuderia Ferrari κρατάει χρόνια. Οι δύο πλευρές έχουν συνομιλήσει αρκετές φορές για μία πιθανή συνεργασία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Τουλάχιστον για τα δύο επόμενα χρόνια δεν πρόκειται να δούμε τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 στα κόκκινα, κάτι το οποίο δυσαρεστεί μέχρι και μία μερίδα τιφόζι.

Σας περιμένουμε απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδος για την τελευταία εκπομπή του χρόνου. Βρείτε το link πατώντας εδώ είτε “play” στο παρακάτω βίντεο.


Οι φήμες περί συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν πολλές στη φετινή χρονιά. Ο Hamilton επιβεβαίωσε πως υπήρξαν επαφές με τους ανθρώπους της Ferrari, όμως δεν ένιωσε έτοιμος να επιδιώξει μια τέτοια κίνηση.

Ο επικεφαλής των κόκκινων, Fred Vasseur, παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως είχε συνομιλίες πέραν του φιλικού επιπέδου με τον Βρετανό. Εξήγησε τους λόγους που βρίσκεται τόσο συχνά σε επαφή με τον Hamilton και μία κοινή τους συνάντηση η οποία δεν ήταν απλά και μόνο για μια φυσιολογική συζήτηση.

«Μιλάω με τον Lewis κάθε εβδομάδα ή κάθε μήνα τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι σε συνομιλίες με τον Λιούις γιατί απλά μιλάμε συνέχεια. Αυτό είναι αλήθεια για το μεγαλύτερο μέρος του grid, καθώς οι περισσότεροι έχουν οδηγήσει για εμένα στο παρελθόν. Είχαμε μία συζήτηση με τον Lewis στο Μπακού, βρεθήκαμε να μιλήσουμε στο paddock και μετά έβλεπα πολλά δημοσιεύματα γι’ αυτό. Αν είχε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο μαζί μου κάθε φορά που μιλούσαμε στο παρελθόν, τότε θα μου είχε κοστίσει μια περιουσία», δήλωσε.

Θα ήταν άραγε καλή κίνηση για τον Hamilton να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Formula 1 οδηγώντας για τη Scuderia Ferrari;

Ακούστε παρακάτω την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι και τo mini-review της σεζόν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles