spot_img

Ο Villeneuve περιμένει έναν πιο αποφασισμένο Hamilton το 2022

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1997, Jacques Villeneuve, δηλώνει πως ο Lewis Hamilton πρέπει να ξεπεράσει την απογοήτευση που έχει από την απώλεια του Πρωταθλήματος του 2021 και να έχει μια πιο «επιθετική» προσέγγιση το 2022 για να κατακτήσει τον 8ο Τίτλο του.

Ο Lewis Hamilton ήταν (εν δυνάμει) Πρωταθλητής στο μεγαλύτερο κομμάτι του GP Άμπου Ντάμπι. Η εμφάνιση, όμως, του αυτοκινήτου ασφαλείας, σε συνδυασμό με τις επιλογές των ελαστικών, έδωσαν τη δυνατότητα στον Max Verstappen να τον προσπεράσει στον τελευταίο γύρο και να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2021 στη Formula 1. Είναι λογικό, κατά συνέπεια, να αισθάνεται απογοητευμένος από την κατάληξη της μάχης του Πρωταθλήματος οδηγών, κάτι που θα ένιωθε οποιοσδήποτε οδηγός είχε μία παρόμοια απώλεια.

Διαβάστε επίσης: Απαρατήρητες ομάδες της Formula 1 – 1980s

Ο πρώην Πρωταθλητής Formula 1, Jacques Villeneuve, μίλησε στην πίστα της Daytona, όπου και έκανε δοκιμές με αυτοκίνητο NASCAR. Ο Καναδός αναφέρθηκε αρχικά στο φινάλε της περασμένης σεζόν και στο πόσο καλό μπορεί να έκανε στο άθλημα:

Είναι καλό για το άθλημα (Formula 1) ούτως ή άλλως, καθώς ο Lewis τώρα πρέπει να επιστρέψει και να προσπαθήσει να κερδίσει το 8ο Πρωτάθλημά του, να οδηγήσει πιο επιθετικά για να το πετύχει. Σε τελική ανάλυση, γράφτηκαν πάρα πολλά για το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν ελαφρώς αμφιλεγόμενο, όμως αυτό συμβαίνει πάντα όταν κρίνεται (το Πρωτάθλημα) στον τελευταίο αγώνα.

Δείτε την αξιολόγηση των οδηγών της F1 από το automotonews για το 2021.

Ο Lewis Hamilton έχει «σιγήσει» μετά το τέλος του Πρωταθλήματος καθώς δεν έχει εμφανιστεί στα social media, κάτι που το έκανε πάρα πολύ συχνά όλο τον προηγούμενο καιρό. Ακόμα και ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, δεν είναι απόλυτα σίγουρος για την επιστροφή του 7-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή το 2022. Ο Jacques Villeneuve ρωτήθηκε για το αν πιστεύει πως θα επιστρέψει ο Hamilton. Η απάντησή του, όμως, ήταν «αινιγματική»:

Ποιος ξέρει; Κανείς δεν περίμενε από τον Rosberg να μην επιστρέψει και ξαφνικά ένα πρωί ξύπνησε και αποκάλυψε σε όλους πως κατά κάποιον τρόπο δεν είχε το ίδιο πάθος για τους αγώνες. Φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει με τον Lewis, όμως ποιος ξέρει; Είναι πραγματικά δύσκολο να γνωρίζεις τι συμβαίνει στο μυαλό των ανθρώπων όταν η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Πιστεύεις πως γνωρίζεις τι θα συμβεί και τελικά δεν γίνεται αυτό που περιμένεις και νιώθεις πως σου πήραν το αποτέλεσμα από τα χέρια σου. Πιστεύω πως η αντίδραση είναι αρκετά αρνητική, όμως απλά πρέπει να το ξεπεράσεις.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Jacques Villeneuve, όπως και ο κόσμος της Formula 1, δεν είναι απόλυτα σίγουρος για την επιστροφή του Lewis Hamilton στην ενεργό δράση. Αυτό που προκύπτει από όλη την πορεία του Βρετανού στη Formula 1 είναι πως αν συνεχίσει, αναμένεται να είναι ακόμα πιο αποφασισμένος για την κατάκτηση του 8ου Πρωταθλήματος στην καριέρα του.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το F1 Quiz και την ανασκόπηση του 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles