spot_img

Πότε θα δούμε τη νέα Ferrari; (vid)

H Scuderia Ferrari αποκάλυψε την ημερομηνία που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το μονοθέσιο του 2022, με το οποίο ευελπιστεί να επιστρέψει στην κορυφή.

Οι ομάδες της Formula 1 προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αγωνιστική σεζόν του 2022, όπου θα δούμε τη νέα γενιά μονοθεσίων. Μετά την Aston Martin, η Ferrari έγινε η επόμενη ομάδα που αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της αγωνιστικού.

Διαβάστε επίσης: Απαρατήρητες ομάδες της Formula 1 – 1980s

Η ιταλική ομάδα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το μονοθέσιο του 2022 στις 17 Φεβρουαρίου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών. Οι Charles Leclerc και Carlos Sainz παραμένουν στο δυναμικό της Ferrari για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και με τη μεγάλη αλλαγή στους κανονισμούς επιθυμούν να έχουν στα χέρια τους ένα μονοθέσιο νικητή.

Δείτε την αξιολόγηση των οδηγών της F1 από το Automotonews για το 2021.

Η Ferrari έχει επενδύσει πάρα πολύ χρόνο στους κανονισμούς του 2022, όντας μία από τις πρώτες ομάδες που έστρεψαν την πλήρη προσοχή τους στη νέα γενιά μονοθεσίων. Παράλληλα, υπάρχουν πολύ θετικά δείγματα από το τμήμα του κινητήρα για τη νέα αγωνιστική σεζόν, κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ξανά επίπεδο.

Το 2021 ήταν μια πολύ καλή σεζόν συγκριτικά με το κάκιστο 2020 για τη Ferrari. Στο πρωτάθλημα κατασκευαστών ολοκλήρωσε στην 3η θέση, με τον Charles Leclerc να κατακτά δύο pole positions, ενώ μαζί με τον Carlos Sainz ανέβηκαν πέντε φορές στο βάθρο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Το πρώτο χειμερινό τεστ δοκιμών θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Το δεύτερο και τελευταίο τεστ χειμερινών δοκιμών για το 2022 θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν στις 10-12 Μαρτίου, μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles