spot_img

O Wolff είναι η φωνή της λογικής

Ο Toto Wolff μίλησε για ακόμα μια φορά κατά των τεχνητών μέτρων που θέλει η Liberty Media να φέρει στην Formula 1, δείχνοντας δείγματα παραδοσιακού racer.

O επικεφαλής της Mercedes μπορεί να έχει κατακτήσει τα πάντα τα τελευταία χρόνια με την ομάδα του, όμως δεν βλέπει κάποιον λόγο να αλλάξει τις παραδόσεις το σπορ. Για ακόμα μια φορά, εξέφρασε την αντίθεσή του με την εφαρμογή των “reverse grid”, καθώς η F1 είναι σπορ και όχι ριάλιτι σόου.

Μετά τον αγώνα της Monza, πολλές φωνές ακούστηκαν και πάλι να επικροτούν την εφαρμογή των “reverse grid”. Το επιχείρημα είναι πως θα υπάρχουν πολύ διαφορετικά αποτελέσματα στους αγώνες, μεγαλώνοντας το θέαμα.

Ο Wolff τώρα, στέκεται στο DNA της F1 και το γεγονός πως πρέπει να αξίζεις ένα αποτέλεσμα για να το πάρεις στη πίστα.

Δεν πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων. Δεν το λέω αυτό λόγω της σχέσης μου με την Mercedes. Μου αρέσουν οι ασυνήθιστοι και απρόβλεπτοι αγώνες και θα έχουμε αγώνες που είναι πολύ διαφορετικοί, όπως αυτός στη Monza. Αλλά κανείς δεν θέλει έναν νικητή που ξεκίνησε μπροστά σε ένα reverse grid. Δεν πρέπει να σχεδιάζουμε φρικαλέα αποτελέσματα σε πίστες που είναι αδύνατο το προσπέρασμα, επειδή απλά πιστεύουμε ότι η σειρά εκκίνησης πρέπει να είναι διαφορετική.

Στη συνέχεια ο Wolff αναφέρθηκε στον τομέα που εκφράζει την F1 από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο αγώνα στην ιστορία της.

Στην F1 έχουμε αξιοκρατία, είναι ένα σπορ όπου ο καλύτερος οδηγός και το καλύτερο αυτοκίνητο θα κερδίσει. Δεν είμαστε WWE όπου το αποτέλεσμα είναι τελείως τυχαίο. Θέλετε να είναι τυχαίοι οι αγώνες, ας το κάνουμε τότε ένα σόου. Στο DNA της, η Formula 1 είναι σπορ και μετέπειτα μια πλατφόρμα διασκέδασης. Αλλά δεν είναι σόου. Δεν είμαστε ριάλιτι σόου, δεν είμαστε το Big Brother. Δεν πιστεύω πως πρέπει να πάμε εκεί.

Η άποψη του Wolff βρίσκει τον πυρήνα των φίλων του σπορ σύμφωνο. Οποιαδήποτε αλλαγή στη μορφή των αγώνων, δημιουργεί ψεύτικο racing.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles