spot_img

Ο Wolff ελπίζει σε ανανέωση Hamilton και για το 2022

Ο επικεφαλής στην Mercedes Toto Wolff ευελπιστεί πως ο Lewis Hamilton θα έχει επισημοποιήσει μέχρι το καλοκαίρι την περαιτέρω επέκταση της συνεργασία τους.

Ο Βρετανός άσσος, μαζί με την ομάδα των “Ασημένιων Βελών”, στοχεύει σε έναν όγδοο παγκόσμιο τίτλο και είχε ήδη ένα δυναμικό ξεκίνημα, με τη νίκη του στο Μπαχρέιν τον περασμένο Μάρτιο.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 11 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Wolff από τη μεριά του επιθυμεί ανεπιφύλακτα να διατηρήσει τον 36χρονο στο δυναμικό της Mercedes και μετά το 2021.

Το ελπίζω πραγματικά πως θα παραμείνει. Το ταξίδι που είχαμε έως τώρα μαζί ήταν άκρως πετυχημένο. Έχει υπάρξει παιδί της Mercedes από τα παλιά του χρόνια στα καρτ. Ποτέ δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα με άλλον κινητήρα πέραν της Mercedes, οπότε είναι μια λογική συνέχιση της πορείας του.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με αφιέρωμα στην αεροδυναμική της F1.

Ο επικεφαλής της ομάδας εξέφρασε την επιθυμία του να αποφευχθεί η όποια παράταση των διαπραγματεύσεων, όπως αυτή που σημειώθηκε πριν το ξεκίνημα της σεζόν. Έτσι, οι πιθανότητες να ανανεώσει ο Hamilton μετά το τέλος της, ή ακόμα χειρότερα να αποχωρήσει από την Mercedes, θα είναι σαφώς μικρότερες.

Δεν θέλουμε να αφήσουμε αυτήν τη διαδικασία για τόσο αργά, απλά και μόνο για να επιβεβαιώσουμε τους οδηγούς μας. Ο Valtteri [Bottas] υπήρξε πιο τυπικός ανακοινώνοντας το καλοκαίρι – τότε είναι που πρέπει να συμβαίνει. Προφανώς υπάρχουν πολλά άγνωστα σχετικά με την επόμενη χρονιά, αλλά θα προσπαθούμε πάντα τα καλύτερα για την ομάδα σε βάθος χρόνου, δείχνοντας παράλληλα πίστη στο παρόν οδηγικό μας δίδυμο. Δεν υπάρχει ανησυχία για τον Valtteri ή τον Lewis και θα υπάρξουν σίγουρα συζητήσεις. Αλλά όχι τον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς.

Ας μην μας διαφεύγει και η περίπτωση του νεαρού George Russell, ο οποίος υπήρξε “πιστός στρατιώτης” της Mercedes στο GP Σακχίρ της περσινής σεζόν. Ο τωρινός οδηγός της Williams παραμένει σε ετοιμότητα για να αναλάβει το ένα εκ των δύο καθισμάτων, σε περίπτωση που καταστεί αναγκαίο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Για την ώρα, οι Lewis Hamilton και Valtteri Bottas θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν το προβάδισμά τους στο ανερχόμενο GP Imola. Ωστόσο, αυτήν τη φορά καραδοκεί για τα καλά ο Max Verstappen, με μια Red Bull RB16B που σίγουρα δεν θεωρείται ευκαταφρόνητος αντίπαλος.

Δείτε το Νυχτερινό GP Μονακό για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles