spot_img

Ο Wolff προβλέπει μεγάλη μάχη μεταξύ Mercedes-Red Bull στην Ουγγαρία

Η Formula 1 ταξιδεύει αυτό το σαββατοκύριακο στην Ουγγαρία και την πίστα του Hungaroring που ολοκληρώνει το πρώτο triple-header του 2020.

Οι δύο πρώτοι αγώνες στην Αυστρία μας χάρισαν άπλετο θέαμα και δράση, με την Mercedes να κάνει το δύο στα δύο, όμως οι ανατροπές, οι μάχες και η ένταση μας επανέφεραν στη κανονικότητα των αγώνων. Τώρα η F1 μεταφέρεται από τα πράσινα βουνά του Spielberg στην Ουγγαρία, όπου θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας της φετινής σεζόν, η οποία προς το παρόν έχει 10 αγώνες στο καλεντάρι.

Η απόδοση των ομάδων έγινε αισθητή μετά και το πέρας του αγώνα στο Spielberg, με την Mercedes να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων της, με την Red Bull και κυρίως ο Max Verstappen να ακολουθούν από κοντά.

Τώρα ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, πιστεύει πως ο τρίτος αγώνας της χρονιάς, θα είναι μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ εξηγεί τη φιλοσοφία της ομάδας του για κάθε αγώνα.

Δεν έχουμε δει τη πλήρη δυναμική της Red Bull, όπως δεν έχουμε δει τη πλήρη δυναμική της Mercedes επίσης. Είμαι 100% πεπεισμένος πως θα εμφανιστούν πολύ δυνατοί στην Ουγγαρία. Στο παρελθόν εκεί έχουν δείξει εξαιρετική ταχύτητα. Είμαστε πάντα σκεπτικοί με την απόδοσή μας, πιστεύουμε δεν είναι αρκετή. Είναι σαν να κυνηγάμε σε απόδοση τους εαυτούς μας και αυτό είναι το σκεπτικό μας, δεν είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι με τους εαυτούς μας. Αν ακούσετε το debrief μας την Δευτέρα, θα νομίζετε πως είμαστε μια ομάδα που έχουμε χάσει. Έχουμε δημιουργήσει μια κουλτούρα ανά τα χρόνια, όπου δεν ρίχνουμε ευθύνες σε κάποιον, αλλά στο ίδιο το πρόβλημα. Ακολουθούμε την τακτική, διαδικασία με διαδικασία, αγώνα με τον αγώνα. Την πρώτη εβδομάδα κερδίσαμε με τον Valtteri αλλά είχαμε κακή θέση με τον Lewis. Ανησυχούσαμε μην έχουμε διπλή εγκατάλειψη. Την επόμενη εβδομάδα κατεβήκαμε πολύ δυνατοί, λύσαμε τα προβλήματά μας και είχαμε ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Μετά από δύο αγώνες, η Mercedes προηγείται στη βαθμολογία των κατασκευαστών με 80 βαθμούς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μπορείς να ακούσεις την ανάλυση του δεύτερου αγώνα της χρονιάς στο παρακάτω βίντεο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles