spot_img

O Wolff συνεχίζει το παιχνίδι λέξεων για τον Verstappen

O Toto Wolff δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Mercedes-AMG να αποκτήσει τον πρωταθλητή της Formula 1, Max Verstappen, τα επόμενα χρόνια. 

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σταματήσει τα δημοσιεύματα και οι φήμες του paddock σχετικά με μία πιθανή αποχώρηση του Max Verstappen από τη Red Bull Racing. Τα «πνεύματα» εντός της αυστριακής ομάδας της Formula 1 έχουν ηρεμήσει αρκετά και η κρίση έχει περάσει στην ιστορία.

  • Μην χάσετε απόψε, Τρίτη 23/4 στις 9μμ, την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας. Μπορείτε να βρείτε την εκπομπή εδώ.

Η «Υπόθεση Horner» ήταν η αφορμή να ξεσπάσει… εμφύλιος εντός της αυστριακής ομάδας με τη μαμά Red Bull να εμπλέκεται άμεσα. Το μέλλον του Verstappen ήταν αβέβαιο όταν οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Helmut Marko από το ρόλο συμβούλου ήταν πολλές. Ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει παραδεχθεί πως το μέλλον του στους «ταύρους» σχετίζεται άμεσα με του Marko.

Ένας πιθανός προορισμός τo Verstappen θα μπορούσε να είναι η Mercedes-AMG. H γερμανική ομάδα μέσω του επικεφαλής της, Toto Wolff, έχει παραδεχθεί πως ο Ολλανδός είναι μια περίπτωση που τους ενδιαφέρει άμεσα. Μετά τον αγώνα στην Κίνα, ο Αυστριακός ανέφερε πως δεν είναι απίθανο ο Verstappen να οδηγήσει για τη Mercedes στο άμεσο μέλλον.

«Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για την παραμονή ενός οδηγού σε μία ομάδα. Ξεκάθαρα με βάση τη λογική και με αυτό που βλέπεις μπορείς να πεις ”αυτό είναι το πιο γρήγορο μονοθέσιο στα χέρια του πιο γρήγορου οδηγού”. Δεν πιστεύω όμως ότι αυτός είναι ο μόνος λόγος για να μείνεις εκεί που είσαι. Επιφανειακά, αυτός μπορεί να είναι ο μόνος λόγος για να παραμέινει κάποιος σε μία ομάδα, αλλά κάποιοι άνθρωποι εμβαθύνουν περισσότερο και λαμβάνουν υπόψη και τους υπόλοιπους παράγοντες. Πιστέυω ότι ο Max σκέφτεται αυτούς τους υπόλοιπους παράγοντες. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να τον πείσουμε να έρθει σε εμάς. Ο Verstappen γνωρίζει το μηχανοκίνητο αθλητισμό καλύτερα απ’ όλους. Θα πάρει μόνος του την καλύτερη απόφαση. Αν ήμουν ο Maxθα έμενα άλλον έναν χρόνο στην Red Bull, αλλά δεν είμαι ο Max».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles