spot_img

O Wolff θέλει νίκες και όχι να υποφέρει

Η Mercedes-AMG F1 δεν θέλει να συνεχίσει στις μέτριες εμφανίσεις και πρώτος απ’ όλους ο Toto Wolff ψάχνει την εξηλέωση.

Στη νέα εποχή της Formula 1, η γερμανική ομάδα τα έχει βρει σκούρα. Από το 2022 μετράει μόλις μία νίκη (GP Βραζιλίας 2022) και δεν δείχνει να έχει τη δυνατότητα να επαναλάβει τις επιτυχίες του παρελθόντος. Την ώρα που η αγωνιστική παρακμή δεν έχει τελειωμό, ο Lewis Hamilton αποφάσισε να την αφήσει στο τέλος της σεζόν για τη Scuderia Ferrari.

Στο 2024 το καλύτερο αποτέλεσμα της Mercedes είναι η 5η θέση του George Russell στο Grand Prix Μπαχρέιν. Μετά από τέσσερις αγώνες στη σεζόν, μετράει μόλις 34 βαθμούς, ένας απογοητευτικός αριθμός συγκριτικά με τους 141 της Red Bull Racing.

Παρά τις δυσκολίες και το κάκιστο ξεκίνημα στο 2024, ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας του Μπράκλεϊ, Toto Wolff, δήλωσε πως πιστεύει ότι οι επιτυχίες θα έρθουν.

«Αν ο στόχος μας είναι να παίρνουμε νίκες και πρωταθλήματα τότε μπορώ να πω πως αυτή τη στιγμή είμαστε στο πουθενά. Ο Verstappen και η Red Bull είναι πολύ μακριά και σε κανέναν δεν αρέσει να μάχεται για τη 2η ή 3η ή 4η θέση. Αυτό που λέω πάντα είναι πως από αγωνιστικής άποψης μόνο η πρώτη θέση έχει σημασία. Όμως αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέσα σε αυτή την πραγματικότητα ώστε να κερδίσουμε τους άμεσους αντιπάλους μας. Αναγνωρίζουμε πως μια άλλη ομάδα έχει κάνει καλύτερη δουλειά και έχει θέσει τον πήχη ψηλά. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Δεν θα ήθελα να αφήσω στην άκρη τη φιλοδοξία να κερδίσουμε αγώνες εφέτος».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας και τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Κίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον παραδέχθηκε πως δεν πιστεύει ότι η κυριαρχία της Red Bull Racing και του Max Verstappen θα τελειώσει σύντομα.

«Ειδικά για το 2025 έχω φιλοδοξίες για νίκες και το 2026 θα είναι η πρώτη ευκαιρία για τις ομάδες να κερδίσουν τη Red Bull. Έχουμε σχεδόν δύο σεζόν μπροστά μας μέχρι τότε και δεν θέλω να υποφέρω άλλο. Ελπίζω να κάνουμε δουλειά και να έχουμε μια ανοδική πορεία».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles