spot_img

Ο Wolff θέλει τον Verstappen στη Mercedes

Συνεχίζει τα… παιχνίδια ο Toto Wolff, o οποίος δήλωσε πως θα ήθελε να πάρει στη Mercedes-AMG τον πολυπρωταθλητή, Max Verstappen για τη θέση του Lewis Hamilton.

Σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας έμοιαζε μέχρι σήμερα το ενδεχόμενο ο Max Verstappen να οδηγεί και μάλιστα σύντομα για τη Mercedes-AMG στη Formula 1. Όμως οι εσωτερικές διαμάχες στη Red Bull Racing το τελευταίο χρονικό διάστημα που έχουν δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις, ενδέχεται να της κοστίσουν και μάλιστα ακριβά σε αγωνιστικό επίπεδο.

  • Μην απόψε, Τρίτη 12/3 στις 21:00 ώρα Ελλάδος την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας και τη συζήτηση για τα «καυτά θέματα» του σπορ. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά εδώ.

Οι φήμες «γάμου» Verstappen-Mercedes ξεκίνησαν όταν ο Jos Verstappen (πατέρας του Max) εθεάθη να συνομιλεί σε κοινή θέα στo paddock του Grand Prix Μπαχρέιν με τον επικεφαλής των Γερμανών, Toto Wolff. Το μέλλον του Ολλανδού στην αυστριακή ομάδα συνδέεται με του Helmut Marko, ο οποίος θα παραμείνει τελικά υπάλληλος της Red Bull. Ο Marko ήταν ύποπτος για διαρροή πληροφοριών της «υπόθεσης Horner» στον Τύπο πριν από μερικές ημέρες.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν και συζήτηση για τις φήμες Verstappen-Mercedes Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο.

Μετά το πέρας του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας, ο Wolff ρωτήθηκε σχετικά με το αν έχει αποφασίσει ποιος θα διαδεχθεί τον Lewis Hamilton στη Mercedes το 2025. Στη συζήτηση συμπεριλήφθηκε και το όνομα του Verstappen.

«Θα ήθελα πολύ να έχω τον Verstappen στη Mercedes. Όμως πρέπει πρώτα να διορθώσουμε το μονοθέσιό μας. Οφείλουμε πλέον στον Lewis και στον George να βελτιώσουμε το μονοθέσιό μας ώστε να έχουμε ένα αποδοτικό πακέτο και μετά να ονειρευόμαστε το μέλλον. Όπως έχω ξαναπεί, ένας οδηγός θα επιλέξει να είναι μόνο στο ταχύτερο μονοθέσιο. Αυτό δίνει την ευκαιρία σε έναν οδηγό να κατακτήσει πολλές νίκες και πρωταθλήματα. Σε αυτή τη θέση είναι ο Φερστάπεν τώρα. Ένας οδηγός είναι στη φύση του να βρίσκεται στο ταχύτερο δυνατό μονοθέσιο. Θα το πω απλά. Ο Max πρέπει να πάρει μια απόφαση αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχει ομάδα στο grid που δεν θα έκανε τα πάντα για να πάρει τον Φερστάπεν».

Τα ονόματα που «παίζουν» δυνατά για την κενή θέση της Mercedes πέρα από τον Φερστάπεν είναι αυτά των Φερνάντο Αλόνσο, Κάρλος Σάινθ και Κίμι Αντονέλι.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles