spot_img

O Wolff βλέπει ένα grid Formula 2 απέναντι στον Verstappen

H διαφορά στη δυναμική που έχει η Red Bull Racing κάνει τον Toto Wolff να πιστεύει ότι πλέον έχουμε μονοθέσια της Formula 2 έναντι ενός τύπου Formula 1.

H Mercedes-AMG κατέκτησε για τέταρτη σερί χρονιά την pole position στο Grand Prix Ουγγαρίας, με τον Lewis Hamilton να κάνει τον ταχύτερο γύρο στις κατατακτήριες. Όμως αυτό ήταν το μόνο θετικό στο αγωνιστικό της τριήμερο, καθώς ο Βρετανός δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχασε τρεις θέσεις στην εκκίνηση, ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός της W14 δεν του επέτρεψε να επιτεθεί με το ρυθμό που θα επιθυμούσε. Αυτό απογοήτευσε τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα του, καθώς για έναν ακόμη αγώνα ήταν πίσω σε απόδοση όχι μόνο από τη Red Bull Racing, αλλά και από τη McLaren. Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG F1, Toto Wolff, μίλησε στο Sky Sport και δεν προσπάθησε να δικαιολογήσει την έλλειψη ρυθμού του μονοθεσίου του

«Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε θετικά εντός της ομάδας και να πούμε πως θα μπορούσαμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση στον αγώνα. Αυτό είναι εντελώς αχρείαστο γιατί υπάρχει ένα μονοθέσιο που βρίσκεται 38 δευτερόλεπτα μπροστά και πιθανότατα δεν πιέζει στους περισσότερους γύρους. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Όμως όπως έχω ξαναπεί, υπάρχει αξιοκρατία, όσο είσαι εντός κανονισμών έχεις κάνει συνολικά καλύτερη δουλειά και πρέπει να το αναγνωρίσουμε».

Με την τεράστια διαφορά σε δυναμική, o Βολφ έκανε μια μεγάλη παραδοχή για τη σημερινή κατάσταση της Formula 1.

«Θα παλέψουμε ώστε να κερδίσουμε αγώνες και πρωταθλήματα ξανά στο μέλλον. Όμως είδαμε το ρυθμό του Verstappen, είδαμε τι μπορεί να κάνει. Είναι σαν μονοθέσια της Formula 2 να παλεύουν με μονοθέσιο Formula 1. Η Red Bull έκανε την καλύτερη δουλειά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #120 με την ανάλυση του Grand Prix Ουγγαρίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles