spot_img

Ο Yuki Tsunoda στην Alpha Tauri το 2021

Ο Yuki Tsunoda αναμένεται να αποτελέσει οδηγός της Alpha Tauri για την αγωνιστική σεζόν του 2021, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Ο Ιάπωνας έκανε εξαιρετική πρώτη σεζόν στην Formula 2 και κέντρισε το ενδιαφέρον. Κατάφερε να κερδίσει, δείχνοντας πως έχει ταλέντο να κάνει άμεσα το επόμενο βήμα. Ως νεαρός οδηγός της Honda, μπήκε στην Ακαδημία της Red Bull και διακρίθηκε. Με την ομάδα της Carlin κατάφερε να πάρει την 3η θέση στο Πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τους Mick Schumacher και Callum Ilott.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 16 Δεκεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μέσα στο 2020, πραγματοποίησε ιδιωτικές δοκιμές στην Imola με την ομάδα της Alpha Tauri. Παράλληλα, ξόδεψε πολλές ώρες στον προσομοιωτή της ομάδας. Η στήριξη της Red Bull ήταν έντονη και τον βοήθησε να βελτιωθεί δραματικά.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, με την ανασκόπηση του GP Άμπου Ντάμπι.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει εκτός cockpit τον Daniil Kvyat, o οποίος έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στους τελευταίους αγώνες. Ο Ρώσος για δεύτερη φορά χάνει τη θέση του από την Red Bull και πλέον θα αναζητήσει αλλού την καριέρα του.

Με ακόμα μια θέση να καλύπτεται για το 2021, μένουν δύο τελευταίες και άκρως σημαντικές. Η πρώτη είναι στην Mercedes, όπου αναμένεται ο Lewis Hamilton να ανανεώσει για τρία χρόνια ακόμα. Η δεύτερη είναι στην Red Bull.

Το Automotonews.gr κατανοεί πως ο Sergio Perez έχει έρθει σε συμφωνία με την αυστριακή ομάδα για το 2021. Αυτό που μπλοκάρει όμως την ανακοίνωση της συμφωνίας είναι εξωτερικοί παράγοντες. Χορηγοί και πιέσεις από Αυστρία έχουν δημιουργήσει κωλύματα στην όλη διαδικασία. Το αγωνιστικό τμήμα είναι υπέρ της πρόσληψης Perez, ενώ το πολιτικό κομμάτι της Red Bull βάζει εμπόδια.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι ανακοινώσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα και μένει να δούμε ποια εκ των δύο θα προκαλέσει μεγαλύτερη αίσθηση.

Δείτε τους αγώνες της Ουγγαρίας και της Κίνας για το F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles